CB CH 10

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Alex..
Pan Řidič

Re: CB CH 10

Příspěvek od Alex.. »

mafel píše:
Alex.. píše: jo? :D Bentley? :D
no, B. to sice není, ale jak koukám na mobile.de - http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/miniS ... res=EXPORT - a pokud to nemáš letos nový, tak +- stejně drahý to bylo. A taky se mu nic nestalo, ještě to teď prodám o 20tis. dráž vzhledem k přidaný výbavě :D
Ale nechci si tu měřit/honit pindíky, jen konstatuji, že malá (12 či 13 mm) dirka do střechy nic není ve srovnání se ziskem informací na silnici a komfortem pevné montáže. Pouze do některých podzemních garáží vzhledem k výšce auta ji musím sklopit, bo mám strach (např. Chodov)
tak nepoměřuj když nemáš s čím :-B :D :D

má někdo zkušenost s tou nalepovačkou teda? :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

o té nalepovačce bych pochyboval, bo to nemá žádnou "protiváhu" :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

řidičBOB píše:tak to já vrtal dražší :D
~x(

otázka asi na mlaskače, neb ten jedinej ji asi má - jaká je ta nová stanička - http://www.vysilacky.com/569-vozidlove/ ... n=0&fev=39 ? Externí provedení zní dobře, zvlášť u aut, kde ve středovým panelu ani jinde není místo. Zajímala by mě hlavně funkčnost ASQ ve srovnání s Elixem 77
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

řidičBOB píše:o té nalepovačce bych pochyboval, bo to nemá žádnou "protiváhu" :-(
přesně tak, pokud si vezmu pouze stručné základy radioamaterismu, tak tohle nemůže validně fungovat - z hovna bič neupleteš a jediným výsledkem bude (nespravedlivě) absolutní zklamání z celého systému CB
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Já teda než se ujistím, že CB skutečně potřebuju, tak bych to chtěl vyzkoušet bez vrtání, tedy magnetka je jasná volba - je nějaká magnetka, která mi tedy nezpůsobí to zklamání?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

určitě...dával to sem x2005...tam je provedení pevní i magnetka...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jj, on to používá...já to měl taky, ale zatopil jsem asi 100W a nevydrželo to :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
mlaskac
Autoškolák

Příspěvek od mlaskac »

mafel: ano mám ji. je to TTI-1000 cb v externím provedení. Funkcí ma habaděj ale hlavně je to poctivej ttičkovej ASQ. Problém je že je to prostě velikosti DIN + ten lcd. takže jsem se na ni vykašlal je na regále a vozím tti 1000cb kterou jsem vmáčkl pomocí dvou mycích hub mezi podlahu a zadní sedadla doprostřed.

Je to fakt dobrej kousek, líbí se mi že když jedeme se ženou nebo je nás víc, rozdám cb nastavím selektivní provolbu na vysílání sobě a ostatním na příjem i vysílání takže je neruší ostatní ale mezi sebou se slyšíme a jká navíc tu 10tku slyším taky protože mám jen vysílání.

Nejlepší a nejodolnější stanice co jsem měl možnost vyzkoušet (asi 20 stanic) je tato. bohužel logika ovládání je tragická.

Obrázek

Pak jsou to jen blbinky v menu od barev po znasíhání etc etc. pořád čekám na něco takového

http://www.elix-shop.cz/store/goodsdeta ... dsID=65828

http://www.elix-shop.cz/store/goodsdeta ... dsID=65829

Obrázek
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

Dík, zajímá mě to, protože při současné míře rušení uvažuji, jestli to není chyba mé cca 7let staré stanice Elix 77S a nenastal čas na výměnu za něco lepšího a tohle by se mi líbilo. Dal bych jí totiž pod sedadlo a venku bych měl pouze ten externí display
Odpovědět