no, B. to sice není, ale jak koukám na mobile.de - http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/miniS ... res=EXPORT - a pokud to nemáš letos nový, tak +- stejně drahý to bylo. A taky se mu nic nestalo, ještě to teď prodám o 20tis. dráž vzhledem k přidaný výbavě
Ale nechci si tu měřit/honit pindíky, jen konstatuji, že malá (12 či 13 mm) dirka do střechy nic není ve srovnání se ziskem informací na silnici a komfortem pevné montáže. Pouze do některých podzemních garáží vzhledem k výšce auta ji musím sklopit, bo mám strach (např. Chodov)
otázka asi na mlaskače, neb ten jedinej ji asi má - jaká je ta nová stanička - http://www.vysilacky.com/569-vozidlove/ ... n=0&fev=39 ? Externí provedení zní dobře, zvlášť u aut, kde ve středovým panelu ani jinde není místo. Zajímala by mě hlavně funkčnost ASQ ve srovnání s Elixem 77
řidičBOB píše:o té nalepovačce bych pochyboval, bo to nemá žádnou "protiváhu"
přesně tak, pokud si vezmu pouze stručné základy radioamaterismu, tak tohle nemůže validně fungovat - z hovna bič neupleteš a jediným výsledkem bude (nespravedlivě) absolutní zklamání z celého systému CB
Já teda než se ujistím, že CB skutečně potřebuju, tak bych to chtěl vyzkoušet bez vrtání, tedy magnetka je jasná volba - je nějaká magnetka, která mi tedy nezpůsobí to zklamání?
mafel: ano mám ji. je to TTI-1000 cb v externím provedení. Funkcí ma habaděj ale hlavně je to poctivej ttičkovej ASQ. Problém je že je to prostě velikosti DIN + ten lcd. takže jsem se na ni vykašlal je na regále a vozím tti 1000cb kterou jsem vmáčkl pomocí dvou mycích hub mezi podlahu a zadní sedadla doprostřed.
Je to fakt dobrej kousek, líbí se mi že když jedeme se ženou nebo je nás víc, rozdám cb nastavím selektivní provolbu na vysílání sobě a ostatním na příjem i vysílání takže je neruší ostatní ale mezi sebou se slyšíme a jká navíc tu 10tku slyším taky protože mám jen vysílání.
Nejlepší a nejodolnější stanice co jsem měl možnost vyzkoušet (asi 20 stanic) je tato. bohužel logika ovládání je tragická.
Pak jsou to jen blbinky v menu od barev po znasíhání etc etc. pořád čekám na něco takového
Dík, zajímá mě to, protože při současné míře rušení uvažuji, jestli to není chyba mé cca 7let staré stanice Elix 77S a nenastal čas na výměnu za něco lepšího a tohle by se mi líbilo. Dal bych jí totiž pod sedadlo a venku bych měl pouze ten externí display