MPLB
Moderátor: řidičBOB
Re: MPLB
ja si furt rikam, ze by nebylo od veci zajet tam, v ramci zakonu je vyprovokovat (coz by imho nemelo byt tak tezke) a soucasne vse radne dokumentovat. pak by nemelo byt problem dohnat je k zodpovednosti.
jen to asi bude docela adrenalinova zabava. mam totiz obavu z jejich kovbojskych manyru a neustaleho tahani kveru.
jen to asi bude docela adrenalinova zabava. mam totiz obavu z jejich kovbojskych manyru a neustaleho tahani kveru.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ja bych je provokoval i nezakonnemmira píše:ja si furt rikam, ze by nebylo od veci zajet tam, v ramci zakonu je vyprovokovat (coz by imho nemelo byt tak tezke) a soucasne vse radne dokumentovat. pak by nemelo byt problem dohnat je k zodpovednosti.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
když jsem jednou projížděl, tak jsem zaznamenal "akci" na řidiče Ducata, který jel přes město rychlostí cca 30kmh - evidentně něco hledal. Okamžitě majáky, zastavení vrchním strážníkem. Sekundovala mu Hámorská v civilu a s kvérem za pasem, volně viditelným
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak hlavně, že je to baví , ale lituju lidi, co je jejich životnim cílem a zálibou omezovat, škodit, buzerovat a jako třešničku na dortu si hrát na vojáky/drsný policisty z JůůůůesejřidičBOB píše:Weeper: blbý je, že my na tom ujíždíme a ti hoši to myslí smrtelně vážně
---13:07---
Měl si už někdy výlet do české oblasti USA?Bond007 píše:ja bych je provokoval i nezakonne
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Musí se ale nechat, že to do jisté míry funguje. Letos jsem jel přes jejich revír jednou a rychlost jsem si raději držel +/- v limitech, než abych riskoval, že na mě bude jeden z těch evidentně psychicky nemocných šerifů mířit pistolí při vypisování pokutového bloku..
Jejich vyhledávání si akcí a následné pokusy o řešení po vzoru jednotek SWAT mě upřímně děsí. Řehořovo dětsví, to by bylo materiálu na nejméně jednu diplomovu práci o vývoji komplexů a z nich pramenících poruch osobnosti.
Jejich vyhledávání si akcí a následné pokusy o řešení po vzoru jednotek SWAT mě upřímně děsí. Řehořovo dětsví, to by bylo materiálu na nejméně jednu diplomovu práci o vývoji komplexů a z nich pramenících poruch osobnosti.
No právě...nic nenažene větší strach, než když na něj míří roztřesená pistole v ruce evidentně psychicky nemocného a v dětství velice pravděpodobně šikanovaného člověka, který se snaží vzpomenout "jak že to ten Bruce Willis v instruktážním videu Smrtonosná past, co sme si pouštěli na strážnici, dělal?"