v clean & style pracuje jeden z prvnich prukopniku detailingu v cr, takze sudlacka jako v OC to fakt neni
bob: opatrne s kartackem
Mytí a údržba.
Moderátor: řidičBOB
Re: Mytí a údržba.
Aha, sorry, to psal nekdo jinej..řidičBOB píše:Na Pankráci jsem auto nikdy nemyl. Většinou si myju auto doma...a pak v noci prší. Třeba jako dneska
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
No program 1 ve 25 minutach sudlacka byt musi. Za tu dobu tak umyju auto od A sloupku dopredu, tzn. tam kde je ten nejvetsi bordel.oxik píše:v clean & style pracuje jeden z prvnich prukopniku detailingu v cr, takze sudlacka jako v OC to fakt neni
Pulhodinku na celek tak davam kdyz to chci vylozene zbavit jen nejake akutni spiny.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
V domacich podminkach jo. Ale kdyz mas profi vybavu, tak to jde rychlejc. Obcas si meju auto u taty v praci, zastrikam to 2x penou, pak 80° wapka co ma fakt tlak, pak mi staci jit s 1 kyblikem mysto obligatnich 2, oplach zase horkou, necham to 1xctrl_j píše:No program 1 ve 25 minutach sudlacka byt musi. Za tu dobu tak umyju auto od A sloupku dopredu, tzn. tam kde je ten nejvetsi bordel.oxik píše:v clean & style pracuje jeden z prvnich prukopniku detailingu v cr, takze sudlacka jako v OC to fakt neni
Pulhodinku na celek tak davam kdyz to chci vylozene zbavit jen nejake akutni spiny.
ofouknout portalem a dosusim rucnikem a detailerem, tak je to 45 minut a to se s tim patlam.
Kazdopadne objednal jsem se tam na program 3, tak pak poreferuju...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
CleanStyle z vlastní zkušenosti doporučuji, je vidět, že mají auta rádi a na kvalitě odvedené práce to je znát. Myslím, že nesnesou srovnání s jinými firmami pokud vezmu za etalon mytí u OC typu Automyčka Express nebo jiné, které jsem využíval dokud jsem je neobjevil.
+1, byl jsem tam max spokojenej. Jako prvni mycka se me na zacatku zeptali cim mam auto osetreny a z jakyho materialu je interier aby neco neznicili. A interierovy koberecky automaticky berou mokrou cestou. Celkove, velky prekvapeni a spokojenost.Tiboon píše:CleanStyle z vlastní zkušenosti doporučuji, je vidět, že mají auta rádi a na kvalitě odvedené práce to je znát. Myslím, že nesnesou srovnání s jinými firmami pokud vezmu za etalon mytí u OC typu Automyčka Express nebo jiné, které jsem využíval dokud jsem je neobjevil.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k