Tohle je šíleně invididuální. I když se najím k prasknutí, tak za 4hodiny mám takovej hlad a musím něco sníst, jinak se přestanu soustředit na řízení a začnu řešit hlad.mmira píše: 5 hodin bez jidla clovek musi bez problemu vydrzet.
Strava na cestách
Moderátor: řidičBOB
Re: Strava na cestách
2.0i 107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mám to velmi podobněmmira píše:jeste, ze mam auta, u kterych dojde benzin drive nez dostanu hlad...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ja nejezdim tak daleko, abych to nevydrzel s jidlem do cilove destinace. a kdyz jedu nekam na dovolenou, tak vetsinou na noc a v noci normalne nejim, protoze spim, takze ani nemam hlad
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Nevidím jediný důvod proč jezdit jako pojizdná JZD a na dobré jídlo nemám problém si zastavit..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
do nějakejch 400km si vemu nebo koupim jen pití, když jedu víc tak seberu doma housku pokud je, když houska neni něco seženu na benzinkácha atd..
Mam diesel takže jedu 600km v kuse klidně bez zastávky pak si něco koupim k jídlu pití a jedu dál. Každá zastávka je zbytečný zdržení i když nikam nespěchám jedu furt na "Frankfurt"
Mam diesel takže jedu 600km v kuse klidně bez zastávky pak si něco koupim k jídlu pití a jedu dál. Každá zastávka je zbytečný zdržení i když nikam nespěchám jedu furt na "Frankfurt"
SSS - vdechne tě do života
MS: závidím ti tvé vědomosti o tom, kde zastavit na dobré jídlo... Já obyčejně na druhém konci rep. vím houby kde stavět a u hlavních tahů to obvykle stojí za houby.
Každopádně to prostě mám jako Moucha - akorát, že na nádrž dám 800km
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
neco proti jzd?Mr.Semtex píše:Nevidím jediný důvod proč jezdit jako pojizdná JZD a na dobré jídlo nemám problém si zastavit..
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
nejlepsim meritkem vhodnosti hospody u cesty k zastaveni je mnozstvi aut pred barakem . jinak taky byvaly doby, kdy jsem na nadrz ujel 1000 km, to jsem se pak vzdy malem pomocil.ExFun píše:MS: závidím ti tvé vědomosti o tom, kde zastavit na dobré jídlo... Já obyčejně na druhém konci rep. vím houby kde stavět a u hlavních tahů to obvykle stojí za houby.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tady funguje jenom metoda pokus-omyl a já to vím jenom tam, kde častěji jezdím, ale klidně založ téma: "Kde se kvalitně najíst na hlavních tazích a dálnicích?"..ExFun píše:MS: závidím ti tvé vědomosti o tom, kde zastavit na dobré jídlo... Já obyčejně na druhém konci rep. vím houby kde stavět a u hlavních tahů to obvykle stojí za houby.
Já dám na nádrž klidně i přes 800km a to mám benzín, ale i když valím 190km/h po Německu, tak si po dvou hodkách dám pauzu na protažení a cigárko..
Ani ne, ale zpravidla je tam svinčík..kazysvjet píše:neco proti jzd?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Taky obvykle po 2, spíš 3 hodinách zastavím, projdu se a po pár minutách zase pokračuji.
2.9T RWD