a mně može yebnúť, dyž si mi někdo čistí bahno z bot o koberečky.... samozřejmě sterilní čistota bot je nemožná, ale kurwa aspoň to největší sfinstvo sa přece dá před vlezem do auta oklepať, ne...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
tak možná 3 a 7... V jednom autě tempomat nemám, v druhém nefunguje, klima nemá čísla, ale kolečko, resp. posuvník s barvičkama
sere mě kámoš, který si sníh oklepává ne botama o sebe, ale botou o práh auta, říkám mu nedělej to, on to stejně dělá, cyp
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
pavproch píše:jo, ta stejná poloha sedadel je i moje slabůstka....
a neskutečně ňa sere, když někoho vezu, on si pošteluje sedadlo (což toleruju) a při vystupování to KURWA nevrátí z5 do původní polohy... ditto dual klima atd...
To je vec kterou nesnasim, nekdo si ke me vleze do auta a i kdyby bylo sedadlo spolujezdce nastaveny sebelip, tak zacne najednou se vsim hejbat a predelavat a protoze mam sedadla mechanicky nastavitelny, ale v 8mi smerech a je tam fakt hodne pacek, tak nez zjisti jak se posouva, stihne rozxxxxt uplne vsechno a neumi to dat zpatky...me tyhle veci tocej neskutecne
Ani nic....připadá mi to z valné části jako diagnóza majitelů německých vozů....
Řeším, jestli má motor provozní teplotu, pneumatiky správný tlak a směr kol při parkování, pouze ve smyslu zajištění proti pohybu, kdyby povolila ručka.....
Ale rovnat si okýnka do stejný vejšky....život je příliš krátký, abych ho ztrácel nepodstatnostma.....
Dovedu ale pochopit, že to někdo má jinak.
Dnes jsem po delsi dobe prijel domu a mama si stezovala, ze ji na suchu obcas problikava ESP ve focusovi. Prijdu k autu a totalne podhusteny kola, nektery vic, nektery min.. manometr ukazoval 0.3baru v prave zadni, vsude jinde 1.3-1.5baru.. no katastrofa, co vam budu povidat a problem s esp vyresen, jen ty gumy jsou na vyhozeni, blbej zlozvyk nekontrolovat tlak