Antiradary a radarové detektory - ano či ne?

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Právě, že takových je většina!
Často se na mě obrací právě takoví lidé, kteří celý dosavadní život antiradary odmítali nebo nechápali důvody pro jejich pořízení. Pak je 2x - 3x někde "vyhmátnou" právě na takové rovince bez domů a 50 m před značkou konec obce, oni mají pocit, že takové chování je od PČR nebo MP silně neférové, rozhodnou se proti tomu aktivně bránit a pořídí si svůj první antiradar.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Myslim si totez. Skutecny "pirat" je blbec, ktery nepremysli nad dusledky sveho chovani ani v tomto smyslu, a tak si neco jako detektor ani neporidi.

Jiste se najde i nemala skupina tech, kteri teto techniky vyuzivaji bez ohledu na cokoli a kohokoli, ale kdyz si preberu, koho jsem s tim kdy kde videl, pujde spise o mensinu.

Jinak souhlasim s goesem, ze kdo ma tendenci se vybodovat za par mesicu, ten moc rozumny nebude a nepomuze mu nic...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
m_tsch
Pan Řidič

Příspěvek od m_tsch »

Každopádně je tohle asi téma, kde se k jednotnému názoru nedoberem. Já jsem ve výsledku ochotnej tolerovat detektory, ale proti rušičkám bych bojoval, tam už se dostáváme někam jinam.
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

akorat si rikam, k cemu takova rusicka vlastne je, kdyz hlasenim chyb ji radar odhali a pak jsem vystaven jeste vetsim problemum, nez pri prekroceni rychlosti...
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Také si myslím,že k ničemu
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

To chce zbytečně nemyslet a zjistit si relevantní informace a pak člověk hodně pochopí. Rozumovat v diskuzi, když pořádně nemá ani představu co a jak funguje, je nejenom zbytečné, ale i vysloveně škodlivé, protože podobné diskuze čte i protistrana.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: Přesně tak. Aktivní rušičku bych ,ale nechtěl.Nakonec vše už bylo řečeno na Garáži. Už to bude jen opakování.
Jirka HK
Dítě v autě

Příspěvek od Jirka HK »

Jirka HK
Pánové, z některých Vašich odpovědí je mi na zv...cení, fakt jsme vypráskanej národ! Ten kdo trochu jezdí a chce se po našich komunikacích někam dostat ( hlavně vzhledem k husté dálniční síti) nemůže beze zbytku dodržovat ty naše předpisy a teror od jedné či druhé policie. Tímto se nazastávám těch 2 blbců co provedli DN na dálnici.
Jízda je tady velmi nervózní, stále jen sledujete tachometr nebo čučíte do roští,za sloupy, kde jsou zase ti pitomci schovaní! Označování míst pro MP bylo zásadní a naprosto oprávněné, neboť to od léta poznáme všichni ( kéž by na to doplatili ti co se stále zastávají MP). Antiradar zatím nemám, ale do nového auta ho určitě pořídím, bude to nezbytnost!!!
Hlavně se mi líbí když tito všichni "dopravní odborníci" situaci srovnávají s Německem, to je to pravý!!! Němci mají na dálnici max. 40 km a potom jednou rychle a bezpečně! A co u nás? Kolik se letos zase postaví km dálnic, třeba na D11???
m_tsch
Pan Řidič

Příspěvek od m_tsch »

Taky jezdím po našich silnicích a nemám potřebu sledovat ani tachometr, ani roští. Z tvého přízpěvku usuzuju, že tě auto žíví a jezdíš na čas na okolí nehledě.
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Jezdím rychle tam kde můžu. Měří se standardně na výjezdu z obce,nejlépe na rovině kde rostou leda stromy.A ve městě na 15m širokých bulvárech. Tam jsou orgáni :ar!
Odpovědět