Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
3000,- za 5km je už pořádná řacha. To už je skoro víc než pronájem WRCu na rally, tam se to pohybuje někde kolem 500,- na závodní km přitom všechny ceny u WRCu jsou úplně jinde...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Sice to bylo drahé, ale neodolal jsem a nechali jsme se s přítelkyní svézt. Bohužel nás nevezl pjanda, ale nejaky jiny typek, nicméně pohodar. Bohužel vás nikoho neznám, pjandu jsem rozeznal jenom podle výšky:-)
Tak jsme jeli v M5 a sice krátký (teď nevím, jestli to je dobře nebo špatně), ale stálo to za to. Řídil Pan Janda, na to, že prý auto úplně neznal, jel opravdu perfektně. Zažili jsme M5 se vším, co umí. Takže pokud bude možnost, můžu doporučit.
Já tam kolem několikrát prošel, ale žádnýho diskutujícího hloučku jsem si nevšiml...
Takže se tam nikdo v nějakým větším počtu nesešel (více než cca tři lidi ) nebo jsem uplně slepej?