Pokuta v Rakousku
Moderátor: řidičBOB
Pokuta v Rakousku
Ahoj všem. Zrovna mi dorazila pokuta z Rakouska na částku 350 Eur za rychlost, s tím, že pokud včas nezaplatím, tak na mě spadá exekuce a odnětí svobody na 161 hodin cca 7 dnů. Máte někdo zkušenost, jak je to s tím pokud zaplatím později? Zrovna před Vánocema se mi nechce poslat tolik rakušákům
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokuta v Rakousku
Pokud nezaplatíš včas, tak jako první věc, bych do A vůbec nejezdil
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A to ti dorazilo jako provozovateli auta registrovaného v CZ (tedy česká RZ) a tobě jako občanovi ČR s trvalým pobytem v ČR na adresu v ČR? A to tě v Rakousku zastavili a ztotožnili? Nebo to má být z nějakého automatizovaného systému? Jen abych měl jasno. Nějaká anonymizovaná verze toho papíru by na ukázání nebyla?
Byl jsem změřen fotopuškou, zastaven a ztotožněn. Přišlo mi to domu na soukromou adresu v ČR, auto je psané na firmu také v ČR. Mohu to nascanovat, jen nevím jak to sem vložit. Tak mi prosim poraďte jak to sem dostanu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
měls zaplatit na místě... Ztotožnění na místě je blbé a budou to chtít.
Doporučuji zaplatit.
Doporučuji zaplatit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak to pak jo, tomu věřím. ztotožněn na místě, se divím, že tě vůbec nechali odjet.
Pravda vyděsí
350E? Kolik jsi jel? To je docela dost i na Rakousko.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
počítám, že když nezaplatil na místě, tak mu to trošku navýšili
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Když mi v Rakousku na 80 naměřili 120, ukazovali mi tabulky a byl jsem v hladině cca 150-200€. Tak mu dali asi vysokohorskou přirážku. U mně to skončilo domluvou a pokutou na místě ve výši 50€. Asi když viděli co mám v autě za matroš a v čem jsem vylezl z auta.