moje řečBond007 píše: Je to jasny, bud jezdis moc defenzivne nebo mas ns aute nalepku "já nésu pražák"
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Pravda vyděsí
A těch 2,5K bylo za co?Bond007 píše:Jeste ze jejich nazor neni pravne zavazny parkrat uz jsem je v levym problikl, jednou me to stalo 2,5 a od te doby uz s nimi radeji nemluvimřidičBOB píše:Bond: názor Ace je zajímavý a já s ním souhlasím. Ale PČR by měla velmi pravděpodobně jiný názor...
To by mě také zajímalo. Viz zákon o provozu na pozemních komunikacích:
§ 31
Výstražná znamení
(1) Je-li to nutné k odvrácení hrozícího nebezpečí, dává řidič zvukové výstražné znamení. Mimo obec může řidič dávat zvukové výstražné znamení i tehdy, je-li to nutné k upozornění řidiče předjížděného vozidla.
(2) Místo zvukového výstražného znamení smí řidič dávat světelné výstražné znamení krátkým přerušovaným rozsvícením dálkového světla nebo přepínáním potkávacích a dálkových světel; k upozornění řidiče předjížděného vozidla je smí dávat i v obci.
§ 31
Výstražná znamení
(1) Je-li to nutné k odvrácení hrozícího nebezpečí, dává řidič zvukové výstražné znamení. Mimo obec může řidič dávat zvukové výstražné znamení i tehdy, je-li to nutné k upozornění řidiče předjížděného vozidla.
(2) Místo zvukového výstražného znamení smí řidič dávat světelné výstražné znamení krátkým přerušovaným rozsvícením dálkového světla nebo přepínáním potkávacích a dálkových světel; k upozornění řidiče předjížděného vozidla je smí dávat i v obci.
Za nevyplněnou RZ na dalnicni znamce Je to 6 let zpatky, dneska bych jim nedal ani halirEL_XEL píše:A těch 2,5K bylo za co?Bond007 píše:Jeste ze jejich nazor neni pravne zavazny parkrat uz jsem je v levym problikl, jednou me to stalo 2,5 a od te doby uz s nimi radeji nemluvimřidičBOB píše:Bond: názor Ace je zajímavý a já s ním souhlasím. Ale PČR by měla velmi pravděpodobně jiný názor...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Já jsem dneska viděl nějakou rozpolcenou osobnost v Praze. Pod levým zadním světlem měl velkou nálepku "Morava" s moravskou orlicí ve znaku, měl do na zlínských značkách, ale pod SPZ měl na tabulce nápis Bohemians Praha
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Občas se ty pásy vyplatí použít...
http://www.novinky.cz/krimi/356272-smrt ... hradu.html
http://www.novinky.cz/krimi/356272-smrt ... hradu.html
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...přecházel tam přes dálnici pán s kolem.... OMG
http://www.novinky.cz/krimi/356307-chod ... ci-d1.html
http://www.novinky.cz/krimi/356307-chod ... ci-d1.html
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
neska si takle jedu vysoce nepředpisovou rychlostí po I/48 od FM na Ovu a najednou sanaňa zezadu natlačil pižík 306 XR3 (nebo tak nějak to značení bylo)... sem mu uhnul a von kolem mě prosvištěl tak dvoukilem.... bylo to docela zábavné - z bezpečné vzdálenosti - sledovat, jak mu to autí na uzounkých gumách (odhadem tak š 155, víc ne) v tý rychlosti pendlovalo přes celou šířku pruhu... ale měl to v ruce, bylo vidět jak neustále motal volantem dopravadoleva....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
A napadlo tě, že mu to pendlovalo přes celou šířku prohu, protože neustále motal volantem?pavproch píše:neska si takle jedu vysoce nepředpisovou rychlostí po I/48 od FM na Ovu a najednou sanaňa zezadu natlačil pižík 306 XR3 (nebo tak nějak to značení bylo)... sem mu uhnul a von kolem mě prosvištěl tak dvoukilem.... bylo to docela zábavné - z bezpečné vzdálenosti - sledovat, jak mu to autí na uzounkých gumách (odhadem tak š 155, víc ne) v tý rychlosti pendlovalo přes celou šířku pruhu... ale měl to v ruce, bylo vidět jak neustále motal volantem dopravadoleva....
306 ve sportovní verzi určitě neobouvá 155 gumy.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3