Kdybych měl kameru, byl by tu záznam. Začal jsem předjíždět asi 30m dlouhou skupinu, něktěří jeli vedle sebe a tak jsem si dovolil na ně zatroubit a v tu chvíli mi vjeli asi další 3 do cesty (přičemž naprosto nepochopitelně jeden měl ještě vozík na dítě.. jestli v něm dítě měl fakt nevím.) Nevím jestli to zní jako blbost a fakt lituju toho, že z toho nemám záznam, protože co co se mi včera stalo mi hlava fakt nebere.Brus píše:chtěl jsem napsat něco podobného. jak to jako vypadalo.. jeli normálně a sledovali kdy dá blinkr na předjíždění a v tu chvíli začali křožovat cestu? no nevímhonziss píše:
To co pises je bud blbost a nebo velka vyjimka. Jenom totalni blazen by se na kole pokousel o agresi vuci osobnim autum, ver mi ze 99,9% cyklistu se chce vratit domu zivejch.
//Edit: Po tom co mě začali vyloženě vybržďovat projel v protisměru kamion a pak tam bylo volno, takže než se tam stihli zase nas*at, předjel jsem je.. těžko se to popisuje ale pro ty, co si myslí, že to je blbost, opravdu není.