Glacidet -40st. zamrzá na skle ?! Oškubali mě v servise ?
Moderátor: řidičBOB
Glacidet -40st. zamrzá na skle ?! Oškubali mě v servise ?
zdravím/ahoj ...vrátil jsem se nedávno ze servisní kontroly, koukám co všechno mi naúčtovali .... mimo jiné i 2L Glacidet -40st . K mému překvapení se mi po nastříkání na studené sklo při ranním startu na očištěném skle začaly dělat ledové obrazce ačkoliv teplota byla jen -1st. . Tak teď nevím, zda mě v autorizovaném servisu oškubali a nalili mi tam nějakou levnou srajdu, nebo se tak glacidet skutečně chová. Zkusil jsem jim napsat a prý je to normální ... jaké máte vy zkušnosti s glacidetem ?
Re: Glacidet -40st. zamrzá na skle ?! Oškubali mě v servise
Dá se říct, že to je normální, ale asi ne při -1°.
Z té kapaliny se "odpařuje" voda a ta namrzá.
Z té kapaliny se "odpařuje" voda a ta namrzá.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
jestli si od teho doplnění až po ten ranní mrazík nestříkal, tak logicky to namrzá, bo v hadičkách a čerpadýlku byla ještě původní náplně nezahuštěná glacidetem -40
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Od servisu jsem ostřikoval vícekrát a i to zamrzání studeného skla se opakovalo několikrát. Nechtěl bych jim křivdit, tak se radši ptám. Jinak původní vlastní náplň byla Sheron do -30, takže i kdyby jí tam trochu zbylo, tak by to snad nemělo vadit.pavproch píše:jestli si od teho doplnění až po ten ranní mrazík nestříkal, tak logicky to namrzá, bo v hadičkách a čerpadýlku byla ještě původní náplně nezahuštěná glacidetem -40
no tak to tě potom oyebali...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Asi v servise nepočítali, že bude ještě ráno mrznout
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Nevim kolik mas objem nadrzky a kolik tam zbyvalo puvodni, ale napada me ze tam nedolili cisty koncentrat, ale namichali s vodou. Pomer 1:2 dava max. -8°C.
Jinak vzdy nez jedu na servisku, zkontroluji a pripadne doplnim vsechny kapaliny sam (ostrikovace, chladici, brzdova), tyhle jejich finty totiz zname
Jinak vzdy nez jedu na servisku, zkontroluji a pripadne doplnim vsechny kapaliny sam (ostrikovace, chladici, brzdova), tyhle jejich finty totiz zname
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
přemýšlím zda nemám radši zkontrolovat i olej, stál mě 2500 ..podvolil jsem se jejich ceně, kvůli záruce.
- GeneHawkins
- Letec
Slusny znackovy servis umozni doliti oleje co si zakaznik doveze. Samozrejme za predpokladu ze splnuje parametry.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/