Tos mne pobavil! Přicmrdávač někde na provinční MP, který ještě navíc ani nesmí vykonávat činnost strážníka, má znalosti z praxe
BTW: kdy nám už prozradíš, za jakou čárku jsi byl odejit od PČR?
To už tak bývá, riziko obchodu, občas je prostě obchod prodělečný. Tak ale můžeš přece odstoupit od smlouvy a žádat vrácení peněz. To že vydáš odcizené vozidlo policii, přece nic nemění na tvém právu na odstoupení od smlouvy.
prosim o radu jestli jde nějak dokázat, kdo stočil tachometr. moje nová přítelkyně má golfa, kterýho si koupila cca před rokem - jako ženská, bez nějakýho ověření, prostě se jí líbilo. pořád se na tom něco sypalo, furt byla v servise, tak se mi to nezdálo, zkontroloval jsem vin a je stočený skoro o 100 tisíc. bazar od toho dává ruce pryč, nechce s tim nic mít, že to udělal předchozí majitel a že nemají povinnost ověřovat kilometry - navíc, když si vzpomeneme po roce. jde s tím něco dělat?
pomeranc píše: no ale kdyby jim na to někxod přišel, tak by z toho byl pěknej průšvih! příště kontrolovat před než po, to už s tím asi nic nenaděláte...
jasně, já to vím, vinko kontroluju vždycky. ale tohle si kupovala přítelkyně v době, kdy sme se ještě neznali a ona o nějakým vin kódu nebo stáčení nic neví. proto to teď musíme řešit, jestli náhodou nemáte někdo podobnou zkušenost s něčim takovym. nebo jestli už to ani nemá smysl
Může traktor na 4proudovou silnici pro motorová vozidla?
A hned si i odpovím: imho nemůže....
Sem neska jeden potkal - samozřejmě za horizontem - on 30, já kilopade... naštěstí byl rychlý pruh volný... a na kouli měl pověšenej obrovskou cisternu hownocucu a ještě z něj odkapávala močůffka.... dybych ho zezadu trefil, to by nejen bolelo, ale ještě by i hrozila infekce....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Na silnici pro motorová vozidla (tedy na silnici takto označenou dopravní značkou bez ohledu na počet pruhů) smí jen pokud má konstrukční rychlost nejméně 80 km/hod a této rychlosti může na rovině dosáhnout. V takovém případě ovšem nemůže jet o své libovůli 30, protože by se jednalo o bezdůvodně pomalou jízdu.