Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od pavproch »

@ex: si nerozumíme, kdo tady mluví/píše o svěťáku a jak s ana ňom jezdí? já mluvím/píšu o vyjížďkách za humna pro radost.... dyž je to moc zkopca nebo moc rozbité a z kopca, tak du pešo, já sa za to nestydím..... na bajku jezdím, abych si to užil, ne abych se v každým sjezdu bál o život/zdraví/ materiál.... ;)

a stejně si myslím, že sjedu z kopca nejmíň to, co 90% bajkerské populace...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Já myslím, že bajk je od toho, aby ses s tím dostal do terénu. Jinak ti stačí trek.
Back to basics.
Příčina -> následek
nzg
Autoškolák

Příspěvek od nzg »

Prave jsem se vratil z endura na Zadove a reknu vam, ze tenhle format MTB zavodu je zatim nejvic, co jsem kdy jel.
Sice jsem trikrat letel z kola behem 4 erzet,z toho jednu sipku do boruvek, ale soucasne jsem znacne posunul sve limity. Ani bych neveril, co vse se da sjet. Doporucuji vsem XC a DH jezdcum.
Outback 3.6R / ex-Outback 3.0R / Forester 2.0X / ex-Legacy 2.0i
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

:) Vyhrála zase dvojka Jirka Fikejz a Tom Kutin (oba SIngleBe crew, byť Jirka jezdí za AGang). Jirka je neskutečnej. Ještě větší machr pro mě je Tom, který to dává na HT (!!!) a stejně 2. plac.. Oba jsou na tom videu, co jsem sem dával z Maštalí. Večer jsem s Tomem mluvil a závod komentoval jako vždy jeho stylem "Příjemný poježdění" :D

Smůlu prý měl Prokop, který v 2. RZ prý defektil, jinak by se o bednu určitě porval.
Back to basics.
Příčina -> následek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ExFun píše:Já myslím, že bajk je od toho, aby ses s tím dostal do terénu. Jinak ti stačí trek.
aha, tak to sem nevěděl... ;)

hele, za těch 24 let co jezdím na bajku (prvního bajka sem měl ještě PŘED! sametem - jeden z předsériových Velamos MTB) mám na bajku něco odjeto, takže imho mám v terénu najeto asitak něco jako kolem zeměgule.... ;)
jack daniels
Pan Řidič

Příspěvek od jack daniels »

Velamos MTB :D to jsem měl také
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

v osumdesátým devátým nebylo nic jinýho.... :( ale hned jak to šlo , tak šel z baráku.... v jednadevadesátým sem si jel do reichu pro cannondale.... jo to byla doba, Vokolek import , platba tady v Kčs, a zájezd do tirshernreuthu pro vyzvednutí... 1200 dojče mark enem za rám.... :-*
jack daniels
Pan Řidič

Příspěvek od jack daniels »

To byla, dnes se mám hůř. :!! Za pár dní budu mít Leadrerfox Maxim 2013 ,ale ještě musím sehnat pořádný zámek :ymhiro: :ymhiro: :ymhiro: Budu ho totiž mít s motorem 1,5kw :D
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

pavproch píše:
ExFun píše:Já myslím, že bajk je od toho, aby ses s tím dostal do terénu. Jinak ti stačí trek.
aha, tak to sem nevěděl... ;)

hele, za těch 24 let co jezdím na bajku (prvního bajka sem měl ještě PŘED! sametem - jeden z předsériových Velamos MTB) mám na bajku něco odjeto, takže imho mám v terénu najeto asitak něco jako kolem zeměgule.... ;)
Tak dlouho jezdí na špatném kole. x_x
Ono nejde o kvantitu, ale kvalitu :-)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

bajka mám kvalitního dost, FS (mi) bohatě stačí.... :p

btw, kdo z Vás má vyjeté hore a sjeté dole :Babia gora, hlavní hřeben jeseníků (dyž sa to ještě smělo), celý hřeben velké fatry, kralický sněžník, Pasubio, Mt. Chaberton, assietta, he????
Odpovědět