koutek experta Standy
Moderátor: řidičBOB
Re: koutek experta Standy
presne tak, dle vzoru masinky cernokneznika zababy vezmu flexu s naradim a budu mit za chvili pet politicky korektnich aut. Jen budu muset dokoupit kola. Akorat pak budu zbohatlik, protoze mit pet aut je imperialisticky pozitek. A kdyz si necham jen jedno a zbytek prodam, budu zbohatlik tuplem. Kdyz je venuji na dobrocinne ucely, budu rozmarily prachac, co uz nevi coby, tak rozdava auta. Jsem v pytli.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Asi Tě zavřouCaddy píše:presne tak, dle vzoru masinky cernokneznika zababy vezmu flexu s naradim a budu mit za chvili pet politicky korektnich aut. Jen budu muset dokoupit kola. Akorat pak budu zbohatlik, protoze mit pet aut je imperialisticky pozitek. A kdyz si necham jen jedno a zbytek prodam, budu zbohatlik tuplem. Kdyz je venuji na dobrocinne ucely, budu rozmarily prachac, co uz nevi coby, tak rozdava auta. Jsem v pytli.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jsem fakt v koncich....prave jsem si spocital, ze jeden muj valec ma objem 0.72 litru. To znamena, za i kdyz budu delat z toho dvouvalce, budou mit nestydate velky objem
A kdyz budu delat trihrnky HTP, budou mit objem pres dva litry A jeste udelam jen dva a na treti mi jeden valec bude chybet
můžeš být rád, že jsi si nekoupil 454Caddy píše:A kdyz budu delat trihrnky HTP, budou mit objem pres dva litry A jeste udelam jen dva a na treti mi jeden valec bude chybet
Cadillac seville SLS, 4.6, V8, 205kW, 407Nm.
to je furt hovno. Ja chci Eldorado s petistovkouEiffel píše:můžeš být rád, že jsi si nekoupil 454Caddy píše:A kdyz budu delat trihrnky HTP, budou mit objem pres dva litry A jeste udelam jen dva a na treti mi jeden valec bude chybet
ne, 500 cui
co je na tom k smichu....normalni motor davany do Eldorad....ja bych chtel cabrio z roku 71
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!