Cyklistické vlákno

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
Vrooom
Letec

Re: Cyklistické vlákno

Příspěvek od Vrooom »

Ram je ingot 4,5 kg i s tlumicem :)) tim bych mohl pomalu drtit skaly. Gumy jsou silene drahy, ja sem chudobnej tak jezdim na mixxisu, momentalne ardent a minion. Rad bych zkusil neco od schwalbe, ale kdyz v rozumne smesi stoji 1200 kc treba ...
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

schwalbe za 1200? jezdím na kevlarovém ralphovi 2.1 a stojí mě tak 600-800. ta guma skvěle funguje ale to jakou rychlostí mizí mě dokáže celkem rozesmutnět :-) vjet s tím na asfalt je naprosté neštěstí.
Pravda vyděsí
-vasek-
Autoškolák

Příspěvek od -vasek- »

Brus píše:ale to jakou rychlostí mizí mě dokáže celkem rozesmutnět :-) vjet s tím na asfalt je naprosté neštěstí.
A to si ještě nezkoušel ty nové rubeny... :D Nebo jo? :)
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

ne, nejdřív jsem měl nějaké micheliny a od té doby co jsem zkusil RR už nic jiného nechci.
Pravda vyděsí
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Jenže Vroom podle avataru, popisu rámu i použitých Maxxisů bude potřebovat nejspíš Fat Albert a hrubší - Dirty Dan, Muddy Mary, Big Betty apod. Tam ty ceny u kevlarů takové jsou.
Back to basics.
Příčina -> následek
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

OK, to jsou názvy které jsem ani nikdy neslyšel, já končím u racing ralph a furious fred a pak ještě ultremo.

asi se to dá blbě vyjádřit, ale jak velkou vůli máte v spd pedálech? mně to připadá, že to je vyloženě zemědělská vůle, zvlášť ve srovnání s spd sl, samozřejmě je to jiná konstrukce, jié použití.
Pravda vyděsí
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Jakou vůli myslíš? Nahoru a dolů nemám žádnou, dopředu a dozadu také žádnou a do stran jenom když vytáčím nohu. Mám tyto standardní SPD pedály.
http://www.kupkolo.cz/pedaly-shimano-pd-m520_z95/

Obrázek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

mám fčíl SPD Shimano XT letošní model (broušené plošky) a..... konečně (poprvé v životě, a že sem už těch pedálů vystřídal, nejen šimako, ale i welgo, author, ritchey aj.) se kufr boty (čili celá bota) vůči pedálu nevaklá, ale sedí v něm jak přibitá..... jinak jestli myslíš vůli v ložiscích, tak nula.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

pavproch píše:mám fčíl SPD Shimano XT letošní model (broušené plošky) a..... konečně (poprvé v životě, a že sem už těch pedálů vystřídal, nejen šimako, ale i welgo, author, ritchey aj.) se kufr boty (čili celá bota) vůči pedálu nevaklá, ale sedí v něm jak přibitá..... jinak jestli myslíš vůli v ložiscích, tak nula.
jojo to myslím, bota vůči pedálu. pozůstatek ze starého kola, mám ještě pořád M520, což je druhý nejnižší model. tak to asi budu muset vyměnit. furt jsem se to snažil dotahovat, ale jediné čeho tím docílím je, že se to hůř nacvkává, vycvakává, ale drží to furt stejně napytel. Tak to dopadá, když se na něčem šetří :-) Tak pak poreferuju, jestli tvoje doporučení bylo dobré či ne :-)

vůli v ložisku bych nesnesl.

na SPD SL je styčná plocha několikrát větší a to teprve drží jak přibité, jenže to se do terénu dost dobře nedá použít.
Pravda vyděsí
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ešče doplním: pedály XT M770 (aspoň myslím, že to označení tak nějak je) + origoš Shimano kufry + botky Vaude Basin RC
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět