Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Mně hlavně vadí, že se budou pohybovat i na R35. Už ani tam nebude bezpečno...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jsou ty nové Passaty zase výhradně sedany? A už bez anténky na střeše?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
tak se tech tretich zeptej kde k tomu prisli? nemeri se tam ani nahodou, jedine nejaka mobilni hlidka... kdyz uz pominu to ze tam zadny mereni neni...ja tam neubiram a nidky mi nic neprislo, takze takbloody cardinal píše:to je tak. Jedni mi říkají, že tam měření není, druzí k tomu přidávají průjezd tunelem na plný plyn. Pak když se o tom bavím s třetíma, tak se smějou a říkají, že tam zcela jistě měření je a ti, co projíždějí tunelem na plný plyn, se mají těšit na pozvánku.řidičBOB píše:bc: ber to tak, že žádný radar tam není
Tak nevím. Sháním aspoň co nejvíc informací.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
jsou tam sedany i kombiky... antenky nevim, ale vetsina novych policejnich aut je nema tak viditelny jako drivbeaumont píše:Jsou ty nové Passaty zase výhradně sedany? A už bez anténky na střeše?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...i některé staré "předělávají" na bezanténové provedení
10 ks sedan a 10 ks variant - 4 druhy barev
10 ks sedan a 10 ks variant - 4 druhy barev
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Díky za info.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Hm, zítra jedu brno - praha, tak jsem zvědavý, kolik jich cestou potkám.
Ten pasivní režim je omezen na to, že se kolem jejich auta musí projet? Neumí tedy měřit jako polcam vozidla jedoucí před a za?
Ten pasivní režim je omezen na to, že se kolem jejich auta musí projet? Neumí tedy měřit jako polcam vozidla jedoucí před a za?
Rychlost zabíjí!
Jak je na tom Ramer 10 s dobou měření? Pokud pamatuji správně tak u starších verzí se poměrně úspěšne dalo zmařit měření změnou rychlosti (tedy v prudkém zpomalování nezměřil, neboť měl každý údaj jiný).
zítra ani pozítří rozhodně žádný nepotkáš.......vyřízení SPZetek prej bude trvat cca týdenaikoN píše:Hm, zítra jedu brno - praha, tak jsem zvědavý, kolik jich cestou potkám.
Niko nadžanel ko kerdža