CB CH 10

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: CB CH 10

Příspěvek od řidičBOB »

ano, to lze pořád...i když je jedná o podání vysvětlení :-B
No pain, no gain.
Vespa time \m/
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

jn, máš pravdu
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
mafel
Pan Řidič

Příspěvek od mafel »

mafel píše:
mikicz píše:tak už jsem CB pozitivní. Jenom mám prosbu. Nemáte někdo po ruce napájecí kabel k Elix 77s? Dostal jsem ho bez kabelu a potrebuju zjistit jak má zapojený konektor (kde je +12 a kde kostra).
podívám se ti - zítra, pokud na to nezapomenu
zapomněl jsem, ale teď jsem se byl podívat - červený je na kraji, černý je směrem dovnitř stanice, jestli mi rozumíš
mikicz
Adept autoškoly

Příspěvek od mikicz »

mafel: diky moc
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Mám v autě Harry II + magnetku Sirio Omega 27 a nepoužívám to.

Nechce to někdo? Dejme tomu za 2000Kč?
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

proc to nepouzivas? Ja si to naopak poridil do krabice a je to supr :-)
ted na to koukam, je to tadle stanice? => http://www.president-electronics.cz/pre ... rry-II-ASC
Umi to i polskou normu?
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Ano, to je ona a ty poláky netuším.

Nepoužívám to, protože je to hnusný... :D
KFL
Řidič začátečník

Příspěvek od KFL »

Další CB positive. U mě teda už podruhý, naposledy před 6 lety.

Klasicky jsem si prošel "levným" kolečkem. Stanici jsem dostal od kámoše zadarmo (chtěl ji vyhodit - Allamat 296 myslim), tak jsem si koupil krátkou magnetku. Ta byla samozřejmě na dvě věci, takže jsem hned druhý den koupil 1,5metrovej prut (ten má koule :D). Allamat měl rozbitej čudl na majku, takže jsem nevěděl, jestli vysílám, když mám zmáčknuto (stanici mám pod sedačkou řidiče, čili ji nevidim), což taky bylo potřeba vyřešit. Z původního nápadu koupit nový majk se vyklubal Lafayette Ermes s ASQ :D (připomíná mi Elixe, kterýho jsem měl předtím). No, teď má aspoň druhou stanici na doma :D :D.

A ještě dotaz - nějaký nápad, kam se stanicí v autě? K nohám ji dát nemůžu (kolenní bagy), vedle sedačky na B sloupek taky ne (boční bagy), do loketky se nevejde, ani do fochu před šaltpákou. Jediný místo, který mi přijde vyhovující, je pod tou sedačkou. Akorát na stanici nevidim a tudíž se s tím blbě zachází za jízdy (kanály přepínám na majku a musím počítat, abych se zase vrátil na desitku apod.).

Jinak za ty dva týdny (klasicky počáteční) nadšení. Info kopec v Pze je bezva, i když je to v zásadě furt stejný, ale hlášky o policejních pašících na dálnici či spojce a jinde super, stejně jako zácpy atd. Ani mi nevadí, že každej den musim šroubovat anténu, abych mohl do garáží, a pak ji zase nasazovat :). Za ty peníze super záležitost.
Přílohy
post-6759-085426300%201334216422.jpg
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ermese mám taky, ale na můj vkus má hodně přísnej ASQ. Modulace super, vysílání taky...ale kopec mi zavírá téměř hnedka a pak mám z toho takovou nesrozumitelnou skládačku... Nevím, zda by to řešila delší anténa...ta se mi prévě nechce instalovat kvůli garážím.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
prying
Autoškolák

Příspěvek od prying »

Co máš proti Kratochvílovi? :D
Odpovědět