CB CH 10
Moderátor: řidičBOB
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: CB CH 10
jn, máš pravdu
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
zapomněl jsem, ale teď jsem se byl podívat - červený je na kraji, černý je směrem dovnitř stanice, jestli mi rozumíšmafel píše:podívám se ti - zítra, pokud na to nezapomenumikicz píše:tak už jsem CB pozitivní. Jenom mám prosbu. Nemáte někdo po ruce napájecí kabel k Elix 77s? Dostal jsem ho bez kabelu a potrebuju zjistit jak má zapojený konektor (kde je +12 a kde kostra).
mafel: diky moc
Mám v autě Harry II + magnetku Sirio Omega 27 a nepoužívám to.
Nechce to někdo? Dejme tomu za 2000Kč?
Nechce to někdo? Dejme tomu za 2000Kč?
proc to nepouzivas? Ja si to naopak poridil do krabice a je to supr
ted na to koukam, je to tadle stanice? => http://www.president-electronics.cz/pre ... rry-II-ASC
Umi to i polskou normu?
ted na to koukam, je to tadle stanice? => http://www.president-electronics.cz/pre ... rry-II-ASC
Umi to i polskou normu?
Ano, to je ona a ty poláky netuším.
Nepoužívám to, protože je to hnusný...
Nepoužívám to, protože je to hnusný...
Další CB positive. U mě teda už podruhý, naposledy před 6 lety.
Klasicky jsem si prošel "levným" kolečkem. Stanici jsem dostal od kámoše zadarmo (chtěl ji vyhodit - Allamat 296 myslim), tak jsem si koupil krátkou magnetku. Ta byla samozřejmě na dvě věci, takže jsem hned druhý den koupil 1,5metrovej prut (ten má koule ). Allamat měl rozbitej čudl na majku, takže jsem nevěděl, jestli vysílám, když mám zmáčknuto (stanici mám pod sedačkou řidiče, čili ji nevidim), což taky bylo potřeba vyřešit. Z původního nápadu koupit nový majk se vyklubal Lafayette Ermes s ASQ (připomíná mi Elixe, kterýho jsem měl předtím). No, teď má aspoň druhou stanici na doma .
A ještě dotaz - nějaký nápad, kam se stanicí v autě? K nohám ji dát nemůžu (kolenní bagy), vedle sedačky na B sloupek taky ne (boční bagy), do loketky se nevejde, ani do fochu před šaltpákou. Jediný místo, který mi přijde vyhovující, je pod tou sedačkou. Akorát na stanici nevidim a tudíž se s tím blbě zachází za jízdy (kanály přepínám na majku a musím počítat, abych se zase vrátil na desitku apod.).
Jinak za ty dva týdny (klasicky počáteční) nadšení. Info kopec v Pze je bezva, i když je to v zásadě furt stejný, ale hlášky o policejních pašících na dálnici či spojce a jinde super, stejně jako zácpy atd. Ani mi nevadí, že každej den musim šroubovat anténu, abych mohl do garáží, a pak ji zase nasazovat . Za ty peníze super záležitost.
Klasicky jsem si prošel "levným" kolečkem. Stanici jsem dostal od kámoše zadarmo (chtěl ji vyhodit - Allamat 296 myslim), tak jsem si koupil krátkou magnetku. Ta byla samozřejmě na dvě věci, takže jsem hned druhý den koupil 1,5metrovej prut (ten má koule ). Allamat měl rozbitej čudl na majku, takže jsem nevěděl, jestli vysílám, když mám zmáčknuto (stanici mám pod sedačkou řidiče, čili ji nevidim), což taky bylo potřeba vyřešit. Z původního nápadu koupit nový majk se vyklubal Lafayette Ermes s ASQ (připomíná mi Elixe, kterýho jsem měl předtím). No, teď má aspoň druhou stanici na doma .
A ještě dotaz - nějaký nápad, kam se stanicí v autě? K nohám ji dát nemůžu (kolenní bagy), vedle sedačky na B sloupek taky ne (boční bagy), do loketky se nevejde, ani do fochu před šaltpákou. Jediný místo, který mi přijde vyhovující, je pod tou sedačkou. Akorát na stanici nevidim a tudíž se s tím blbě zachází za jízdy (kanály přepínám na majku a musím počítat, abych se zase vrátil na desitku apod.).
Jinak za ty dva týdny (klasicky počáteční) nadšení. Info kopec v Pze je bezva, i když je to v zásadě furt stejný, ale hlášky o policejních pašících na dálnici či spojce a jinde super, stejně jako zácpy atd. Ani mi nevadí, že každej den musim šroubovat anténu, abych mohl do garáží, a pak ji zase nasazovat . Za ty peníze super záležitost.
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ermese mám taky, ale na můj vkus má hodně přísnej ASQ. Modulace super, vysílání taky...ale kopec mi zavírá téměř hnedka a pak mám z toho takovou nesrozumitelnou skládačku... Nevím, zda by to řešila delší anténa...ta se mi prévě nechce instalovat kvůli garážím.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Co máš proti Kratochvílovi?