Prosba o radu
Moderátor: řidičBOB
Re: Prosba o radu
mantis89: a rodiče ti třeba 10tku nepůjčej? Rádoby kámoša bys měl hotovýho a rodičům to už nějak splatíš...
2.0i 107kW
máš vedlejšák u pojišťovny?HondaMan píše:To že to jsou židáci ale neznamená, že jsi oprávněný se dopouštět trestného činu, nebo navádění k němu.
Niko nadžanel ko kerdža
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
+1pavproch píše:mně z toho vychází jiné správné (správnější) řešení - přesvědčit kámoša, že kabroňpolep je <!>ina.....
a zaparkovat auto do blízkosti místa, kde se budou střílet rachejtle, je nápad dostatečně blbý na to, aby se to vymstilo
+1Jacík píše:... A jestli na Tebe kamarád zkouší soudy a policajty, tak bych ho vyškrtnul ze seznamu kamarádů ...
Imho bych to řešil přes pojišťovnu, od toho si to pojištění proti vandalismu platí.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
V ten moment bych zauvažoval nad tím/zjistil, jak se k tomu staví ostatní, co tam byli a pokud by je to zhnusilo stejně jako mě (= nebudou proti tobě svědčit), řekl bych mu, ať jde do prdele a koupí si ten svůj buzerantský polep z čeho chce, jelikož by pak neměl jak dokázat, že jsem mu to zničil já + by samozřejmě u mě jako kámoš skončil.mantis89 píše:kámoš na mě zkouší soudem a policajty
Ono, už to, že si dá takovou debilitu na auto značí, že to bude čurák...
Rychlost zabíjí!
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ale kámoši si po 4 dnech nevyhrožujou policajtama a soudama... Jo kdyby se poškozenému třeba 2-3 týdny vyhýbal, neozval se s návrhem řešení, apod., tak budiž, ale po 4 dnech, zvlášť když "viník" přemýšlí jak to řešit a jsou asi v kontaktu, podle toho co je tu psáno, je to fakt úlet...
Jo tohle je uplně nejhorší, 3krát jsem mu říkal ať tam neparkuje, s kámošem co to u něj měl minulý rok je pohádaný, takže to zůstalo normálně na parkovišti.bloody cardinal píše:+1pavproch píše:mně z toho vychází jiné správné (správnější) řešení - přesvědčit kámoša, že kabroňpolep je <!>ina.....
a zaparkovat auto do blízkosti místa, kde se budou střílet rachejtle, je nápad dostatečně blbý na to, aby se to vymstilo
Tohle udělat nejde, protože pokud mě označí jako viníka (= 100% šance, že mě označí), takže by to po mně automaticky vyžadovala pojišťovna. Takže to je z deště pod okap.bloody cardinal píše:+1Jacík píše:... A jestli na Tebe kamarád zkouší soudy a policajty, tak bych ho vyškrtnul ze seznamu kamarádů ...
Imho bych to řešil přes pojišťovnu, od toho si to pojištění proti vandalismu platí.
To mě taky napadlo, ale bohužel to takhle provést nejde, jelikož minimálně jeho holka by svědčila proti mně. A bohužel já nejsem svině a rád bych to vyřešil nějak normálně.aikoN píše:V ten moment bych zauvažoval nad tím/zjistil, jak se k tomu staví ostatní, co tam byli a pokud by je to zhnusilo stejně jako mě (= nebudou proti tobě svědčit), řekl bych mu, ať jde do prdele a koupí si ten svůj buzerantský polep z čeho chce, jelikož by pak neměl jak dokázat, že jsem mu to zničil já + by samozřejmě u mě jako kámoš skončil.mantis89 píše:kámoš na mě zkouší soudem a policajty
Ono, už to, že si dá takovou debilitu na auto značí, že to bude čurák...
Poškozená je hlavně střecha, prostě popáleninky. A jelikož je to karbon tak je to bílý.Jacík píše:nj, za chyby se platí A jestli na Tebe kamarád zkouší soudy a policajty, tak bych ho vyškrtnul ze seznamu kamarádů Tak snad jste 2 dospělí lidi a nějak se domluvíte, ne aby vocas hned vyhrožoval...
Těch 10tisíc je cena za celej polep auta nebo jen poškozenou část?
Naštěstí, už to není 10k, ale "jen" 7, protože mu dali slevu.