jojo, lokalni MP... Casto pak stoji v tom kopci za obcí a bere to tam takovej tlustej snedej MP vetsinou na nej troubim a ukazuju neslusne posunkyřidičBOB píše:A kdo tam takto měří?? Nějaká MP??
Radar - fotka - dotaz
Moderátor: řidičBOB
Re: Radar - fotka - dotaz
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Nevim kdo meril, ale merilo se takovou sedivou krabici na nozickach (pod celtou) + blesk + 3 sloup s parabolickou antenou...řidičBOB píše:A kdo tam takto měří?? Nějaká MP??
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
žeby řehoř nebo ta jeho kunda?honziss píše: Nevim kdo meril, ale merilo se takovou sedivou krabici na nozickach (pod celtou) + blesk + 3 sloup s parabolickou antenou...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
už sem si zpoměl: kunda hámorská...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
huš jsem to našel!
Dopravní situace a ve Březové nad Svitavou Město Březová nad Svitavou se potýká s hustým provozem nákladních i osobních automobilů i se zvýšenou nehodovostí na březovském kopci a proto bude Městská policie Březová nad Svitavou i nadále provádět dohled nad dodržováním pravidel bezpečnosti a plynulosti silničního provozu. V souvislosti s tím bude také prováděno měření nejvyšší dovolené rychlosti v obci.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Už to vidím, jak budou na bezpečnost y plynulost dohlížet nahoře na kopci těsně před cedulí
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
já takle kdysi dosatl flastr od státní na výjezdu z Tchořovic směr Blatná.... dlouhá alej švestek nebo třešní, do kopce/přes horizont , jinak nic, ale cedule až o kus dál v poli.... jó , to bylo ještě před BS a enem za kilo.... ale naměříli mi 82.....ve felicii 1.6... ta rvala asfalt...
Oprava, radar je pred ceduli konec obce, ale hlidka je az nekde za zatackou za vesnici, takze ta samozrejme neni videt vubec.metaljohn píše:Už to vidím, jak budou na bezpečnost y plynulost dohlížet nahoře na kopci těsně před cedulí
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k