Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- Truck Daškam
- Letec
Re: Policejní kontroly a měření
Tohle se dělá na základě norem, dle nehodovosti v daném úseku nebo to může být požadavkem při novém projektu (tj. rekonstrukce)
Třeba nový přechod (byť jen po rekonstrukci vozovky) nesmí být přes dva pruhy - bud tam musí být semafor nebo přechod zrušit, proto třeba v Praze v Tiskařský jedeš kličkovanou.
Třetí varianta (a to dělají hodně v Plzni, v Praze na to ještě nepřišli), je přechod nahradit pouze místem pro přecházení
U tý 70 tam bylo buď hodně nehod, nebo dle norem, který budou brát v úvahu šířku vozovky, sklon vozovky a oblouk tam musí být nějaká určitá rychlost...
Třeba nový přechod (byť jen po rekonstrukci vozovky) nesmí být přes dva pruhy - bud tam musí být semafor nebo přechod zrušit, proto třeba v Praze v Tiskařský jedeš kličkovanou.
Třetí varianta (a to dělají hodně v Plzni, v Praze na to ještě nepřišli), je přechod nahradit pouze místem pro přecházení
U tý 70 tam bylo buď hodně nehod, nebo dle norem, který budou brát v úvahu šířku vozovky, sklon vozovky a oblouk tam musí být nějaká určitá rychlost...
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
bojler: i v demokratické společnosti platí pravidla.
Vedoucí úloha je hloupý výkřik do tmy.
Vedoucí úloha je hloupý výkřik do tmy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To přece není pravda. Kdo smí zpochybnit úlohu policajta, který tam tu značku schválil? A když tam bude třicítka, taky se tím budeš řídit? Kde je hranice?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Doufám, že za tu chvilku stihl policista prověřit řidičské schopnosti řidiče! Srát na život dítěte! Nebo alespoň zavolat rychle TD, jestli je to správné…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že podle místních jezdců F1, je i v obci, více než 100% překročení rychlosti, v pořádku. Jel přece silným BMW, který takovou rychlostí jede snad i samo!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Správně. Navrhuji v první kroce postavit mimo zákon detektory. Kdo jezdí slušně a je vzorem pro ostatní, nemá se přece čeho bát. Maximálně si s klukama pěkně popovídá při kontrole.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ale, pokud je to kopnutí do mne, nemám detektor, protože jezdím 160 v obci nebo 200 mimo
To jsi fakt hodně mimo.
To jsi fakt hodně mimo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak ale tiez ho asi nemas kvoli tomu aby si sa vyhol 1500czk pokute za 98kmh mimo obec...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ještě, že to byli kluci z OHS a ne nějaký zkurvysyn od laseru, že?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak, když už se na to ptáš:
1) mám to již řadu let (vlastně od počátku) jako hobby. Cenu zařízení já nikdy neřešil. Peníze budou, my ne.
2) dneska asi 99% důvod je, že nechci řešit kdejakou obec, která si z toho udělala kasu. Na příkazy typu 52 po odečtu za 1500 - to fakt ne. Zmrdy já nepodporuji.
Jinak - za dobu, co to používám a kdykoliv jsem byl změřen, tak jsem vždy na místě zaplatil a odkroutil si body.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time