Od koho já to asi mám sakra... kdyby mi tak někdo napověděl, kde jsem to vzal...žádné utrhané aorty.
ti potvrdí každý lékař z RZty, urgentu nebo hasič.
Moderátor: řidičBOB
Od koho já to asi mám sakra... kdyby mi tak někdo napověděl, kde jsem to vzal...žádné utrhané aorty.
ti potvrdí každý lékař z RZty, urgentu nebo hasič.
Ono totiž vůbec nebyla řeč o konkrétních zraněních a už vůbec ne o utržené aortě.Tvého nepřipoutání si všimne lékař, případně zdravotní pojiˇ3ťovna, pokud dojde k nehodě. A pokud nemáš známé jenom podobně chytré točvolanty na stavbě, tak se zeptej nějakého lékaře (nejlépe z urgentu nebo RZS), jak to je mňam.
Já vůbec nechápu, proč je zde něco takového předhazováno... Nikde tady nevidím, že by tady něco takového někdo tvrdilAby dneska nekdo popiral prinos pasu pri nehode, tak to uz musite mit v hlave slusne vymazano...
Jo, tohle je trefný.zatímco třeba prokazatelně společensky nejškodlivější drogy jako alkohol nebo tabák prodávají dealeři na každém rohu
Ano, další věc - bus MHD. Tam pásy ani nejsou a nemám pocit, že by lidé umírali po stovkáchA co takoví více či méně opálení prasažéři v busech, jaktože se tam ti nenormální idioti kriminálně nepásají?
Na tohle jsem ti napsal, at se klidně všímají (ano, doufám že nebudu smolař a nebudu mít ošklivou ráno - snažím se tomu svým způsobem jízdy i vyhnout).Tvého nepřipoutání si všimne lékař, případně zdravotní pojiˇ3ťovna, pokud dojde k nehodě. A pokud nemáš známé jenom podobně chytré točvolanty na stavbě, tak se zeptej nějakého lékaře (nejlépe z urgentu nebo RZS), jak to je mňam.