Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
M.Z.
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od M.Z. »

Brus píše: pon 18 lis 12:05
právě jsi mě připravil o půl hodiny života :D :D
Ale evidentně touha zjistit, co zas postuje za píčovinu, byla silnější :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

jerry píše: pon 18 lis 12:10
petr_riha píše: pon 18 lis 10:25 Analogicky představa, že auto bude řídit samo a bude tam muset být řidič, aby vyřešil krizovou situaci, je zcestná. Ten řidič určitě nebude dávat pozor 100% času, protože to ani nejde. A když dojde na krizi, bude schopen je relevantně řešit v desítkách sekund (než si uvědomí, že to je potřeba, než se zorientuje v situaci, ...) a ne za půl sekundy, což je jeho dejme tomu reakční doba změřená testem.
Napsal jsi nesmysl a když nevíš kudy kam, tak nadáváš. To je ta dnešní kultura diskuze, snaž se polepšit ;) Bavíme o hodně rychlé jízdě po okresce. A rychlá jízda předpokládá plné soustředění řidiče. A pokud někdo při plném soustředění bude potřebovat desítky sekund k řešení krizové situace, tak nemůže vůbec jezdit. To jako myslíš fakt vážně, ty desítky vteřin?
Co to meleš?

Přečti si začátek postu, začínají slovy "Analogicky představa, že...". Což je něco, co se snaží část lidí protlačit. Netýká se to rychlosti, ale schopnosti reagovat.

Napsal jsem přesně to, co jsem napsat chtěl. Že neumiš číst, nebo chápat, není můj problém. Radši se k tomu víc nevyjadřuj, budeš ze sebe dělat většího kokota.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Ano, uznávám, že mi unikl kontext. Tak nějak jsem předpokládal, že se pořád píše o tom rychle jedoucím mustangu. Ale proč hned urážíš a nadáváš do debilů? Ty jsi nikdy nic nepochopil jinak? Pokud jsi neomylný, tak klidně hoď kamenem. Já čím jsem starší, tak vím, že nic nevím.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Ano, unikl to jednou, podruhé, potřetí. Nebo jsi prostě je přišel na to, že nemáš pravdu.

To, co jsem napsal, platí, vztahovalo se k tomu tvému vytržení z kontextu. Uznání chyby beru, třeba příště budeš číst pozorněji.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Já přehlédnutí uznal. V jednom případě. Proč píšeš podruhé a potřetí netuším. A co tvoje omluva za sprostou nadávku? Neumíš upozornit slušně?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Lidem, kteří nečtou a výcucem překrucují napsané, se neomlouvám. Nemám za co.

Už se v tom nešťourej, já na to dál reagovat také nebudu. Příště čti pořádně a celé, co lidi píšou. Tím bych to uzavřel.
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

Jsem rád, že tě znám jen z fora, i tak je toho až dost. Jsem ochotný vyslechnout jakékoliv názory a polemizovat o nich. Ale s lidmi, kteří se uchylují k nadávkám, se dál bavit nehodlám. Už to tu s tebou dál plevelit nebudu.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

petr_riha píše: pon 18 lis 12:18 [
Napsal jsem přesně to, co jsem napsat chtěl. Že neumiš číst, nebo chápat, není můj problém. Radši se k tomu víc nevyjadřuj, budeš ze sebe dělat většího kokota.
to si teda nemyslím, že by se to dalo jen tak bohorovně přejít, jako, že se nic nestalo, myslím, že ti Jerry od zadnice neupadnul...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Mě to trošku přijde, že si to neumíte dát do souvislosti - nebo hůř, že si to nepřipouštíte

Ta zatáčka a předjíždění je výborný příklad... Aneb kdybys z té zatáčky vylítl 140, ten v protisměru by měl smůlu (a ty s ním) - už jen z těch důvodů, že ve 140 ujedeš za sekundu víc metrů než v 90 a ujedeš dál, než to nějak zbrzdíš (reakční doba+brzdná dráha).
Neříkám že měl úplný právo předpovídat že "když tam někdo nepoletí nad 100, tak to stihnu", ale...

... ale i v obci když jdeš přes silnici, podvědomě nepočítáš že dotyčný letí 150 a za 3s je u tebe
Chápeš to?
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Truckdashcam reaguje na toto video, prispevok som povodne zmazal lebo uz ma nebavi diskusia na temu "potrebujes desiatky sekund na to aby si reflexivne stlacil brzdu.
https://youtu.be/9jStjBkhR-g?si=D48DPngVNsyIYiJ1
Odpovědět