S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Neska mito nevyšlo (navíc je tu od rána šedivo, mrky nízko, ale nechčije), ale zítra snad by mohlo (+ má být i nějaké to slunko). Kéžby (= možná poslední ride před zimním spánkem).
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak jo, v nejlepším přestat - neska zase křasných letních 100+ km skrz Beskydy jen v letním tričku, bez záPaChu i bez krizovek, provoz nebyl nijak strašný, paráda, slunko, vítr ve vlasech... užil sem si to, fčíl už m4Zlik stojí s plnou a dolitým wolejem v garáži a bude tam do příštího jara. Ešče si s ním/na něm teda budu hrát (mám nachystané nové přední gumy + jeden přední ráfek je bouchlý), ale to už bude bez startu/výjezdu. Spi sladce.
- Truck Daškam
- Letec
Taky jsem se svezl... cca 200km, Slapy a Orlík. na závěr jsem si řekl, že si koupím dálniční známku a svezu se po D4... Tak jsem u Příbrami chtěl najet, a PČR to měla zavřený kvůli nehodě
Chápeš to?
Dyž už eeee m4Zlik ale pičasí furt řidičské, taxem si nechtěl nechat ujít křasné zážitky s N52 (semtam v redline) a byl sem fčíl (odpo) na projížďce bramborem2 (tak kde obvykle m4Zlikuju) a ... ač odpo, tak (díky rekonstrukci cesty v Ostravici - dlouhé kolony a dlouhé intervaly, jak to pouští) úplně bez provozu. Supr! Akurváth ten vítr ve vlasech chyběl, no.
Já už mám vítr ve vlasech v RTR Project v Brně, na pravidelné posezónní kontrole a servisu (tzn. všechno vylít a vyměnit, seřídit, nastavit), takže až příští rok...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3