Cyklistické vlákno
Moderátor: řidičBOB
Re: Cyklistické vlákno
Jsem spokojeny porad. Predelal jsem si ho komplet: sid35+sid tlumic, xt brzdy, dt kola, muj oblibeny RF cocpit, gx axs a truvativ stylo kliky.
Drsnejsi traily ram da v pohode (mel jsem ho chvili na fox36), takze zalezi, cim to osadis. Muj setup je lehkej a sviznej i na flowtrailech a treba na singl pod smrkem si nedokazu nic lepsiho predstavit. Na nemeckou na klinovci a vetsi dropy bych vic nadimenzival odpruzeni a kola.
Je to robustni a odolnej ram s geo, ktera je mnohem vic trail nez xc.
Drsnejsi traily ram da v pohode (mel jsem ho chvili na fox36), takze zalezi, cim to osadis. Muj setup je lehkej a sviznej i na flowtrailech a treba na singl pod smrkem si nedokazu nic lepsiho predstavit. Na nemeckou na klinovci a vetsi dropy bych vic nadimenzival odpruzeni a kola.
Je to robustni a odolnej ram s geo, ktera je mnohem vic trail nez xc.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tož jsem si to objednal a zkusím, spíš na regeneraci. Když tady vidím tu skupinu invalidů, tak je asi lepší tomu malinko předcházet .jerry píše: ↑úte 06 srp 20:08 http://www.domacilekarna.cz/pripravek/3 ... el-premium. I známý chirurg, co se konzervativní léčby nebál, tak žasl nad rychlostí hojení. Takže buď Gelmodel nebo ta Boží ruka.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
No no Ale taky jsem zaukoloval tu pani, co u ni bydlim, aby mi to koupila
Tak já v mém důchodcovském věku už mám nárok To byl ten Boží zázrak, že jsem se tak vyhojil, když se mi to stalo s šedesátkou na krkujarka píše: ↑sob 10 srp 09:25Tož jsem si to objednal a zkusím, spíš na regeneraci. Když tady vidím tu skupinu invalidů, tak je asi lepší tomu malinko předcházet .jerry píše: ↑úte 06 srp 20:08 http://www.domacilekarna.cz/pripravek/3 ... el-premium. I známý chirurg, co se konzervativní léčby nebál, tak žasl nad rychlostí hojení. Takže buď Gelmodel nebo ta Boží ruka.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Už nějakou dobu před 40 jsem byl u sportovní paní doktorky s bolavýma tříslama a když mě prohlídla tak se tomu ani nedivila - bo jsem prej byl zkrácenej od achylovek po prdel . Říkala, že s postupujícím věkem by se měl člověk víc a víc protahovat (vlastně víc než výkonově sportovat) a ideálně konvergovat k nějaký józe. No kdo to ale dělá, že??? V tomhle je podle mýho jádro pudla, přesvědčit se že je to fakt potřeba a začít to pravidelně provozovat.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Taky mě ti praskající achilovkáři nahlodali a odkaz na zázračný přípravek dorazil, jerry by měl dostat provizijarka píše: ↑sob 10 srp 09:25Tož jsem si to objednal a zkusím, spíš na regeneraci. Když tady vidím tu skupinu invalidů, tak je asi lepší tomu malinko předcházet .jerry píše: ↑úte 06 srp 20:08 http://www.domacilekarna.cz/pripravek/3 ... el-premium. I známý chirurg, co se konzervativní léčby nebál, tak žasl nad rychlostí hojení. Takže buď Gelmodel nebo ta Boží ruka.
K ruptuře jsem to ještě nedotáhl, ale se zánětem se potýkám několikátým rokem po přetížení jedním konkrétním během.
Jediné co jsem vymyslel je protahování a hlavně dávkování zátěže.
Při turistice a běhu opuchne, na kole zase zregeneruje a splaskne.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Sobota bikepark Plešivec, dneska Klínovec, oboje na sjezďáku a jsem vorvanej jak borůvky párkát jsem z toho vystoupil, 1x přejel kámoše co lehnul přede mnou, ale crash skóre nula.
Nechcete někdo sjezďáka na blbnutí v bikeparcích? 3 roky starej hliníkovej YT Tues, jako novej, krom bikeparů jsem to nikde nerasil, jen kosmetický vady od kamínků a transportu, cenu vymyslím senzační
Nechcete někdo sjezďáka na blbnutí v bikeparcích? 3 roky starej hliníkovej YT Tues, jako novej, krom bikeparů jsem to nikde nerasil, jen kosmetický vady od kamínků a transportu, cenu vymyslím senzační
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Konkrétně tento ve velikosti L: https://bike-test.com/test/yt-tues-base-al-27-2022/
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Nakonec na vyplety doslo jeste letos Neco prislo z urazovky za tu achilovku, tak jsem se rozhodl. Karbony pro me byly bud mimo finance, ktere jsem za to byl ochotny dat nebo spatne vlastnostmi (hmotnost, pouzite naboje), tak jsem si nakonec nechal vyplest kola na zakazku. Sice hliniky, ale vyrazne lehci nez zakladni karbony.
Rafky jsou Duke Lucky star ultra, naboje Dt Swiss 350,draty ploche sapim cx ray. Vcetne microspline orechu to cele vazi 1488g.
Ted jen resim dilema, jestli to dat na bezduse, kdyz uz je to nachystane i s ventilkem nebo pouzit nejake lehke duse typu tubolito. Muj favorit je Pirelli scorpion smartube. S bezdusema se mi moc nechce babrat a jeste jsem si nacet, ze plaste Conti, co na kole mam jsou jako bezduse na houby.
Rafky jsou Duke Lucky star ultra, naboje Dt Swiss 350,draty ploche sapim cx ray. Vcetne microspline orechu to cele vazi 1488g.
Ted jen resim dilema, jestli to dat na bezduse, kdyz uz je to nachystane i s ventilkem nebo pouzit nejake lehke duse typu tubolito. Muj favorit je Pirelli scorpion smartube. S bezdusema se mi moc nechce babrat a jeste jsem si nacet, ze plaste Conti, co na kole mam jsou jako bezduse na houby.
Vypadají pěkně. Jsem stará škola, mám taky individuální výplety a jezdím furt lehké pláště a lehké duše, jak na horáku, tak na silničce. A spokojenost. Pravda je, že nejezdím žádné těžké terény.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.