Také proto to tak v Česku vypadá. Každý blb si myslí, že všemu rozumí. Včetně vlády.
Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na vině je přece dycky motorkář!
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-mla ... .nexttoart
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-mla ... .nexttoart
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Určitě není, ale tady si na posouzení viny počkáme.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně mlaďoch asi nevyježděný, protože na moto mi nedá přednost tak 10 řidičů za den... Ale vždycky to tak nějak tuším v kostech.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Moc spoléhají na přednost a drží plyn
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Poraďte, jak oficiálně "zajistit", aby senior (moje matka), nemohla řídit. Obvoďák jí to napsal na podzim 2022, ale podle toho jak vidím, že jezdí je nebezpečná a výrazně se její stav zhoršuje. Jde mi o to, aby jí sebrali papíry. Mně neposlechne, navíc bydlím cca 120 km od ní. Zneprovoznit auto či zabránit k přístupu k němu v mojí nepřítomnosti není reálné. Nikoho není ochotná poslechnout. Má po úrazu a díky věku omezenou hybnost a špatné reakce. Chci předejít tomu, aby něco způsobila. Její stav se stále zhoršuje. Nelze čekat až uplynou téměř 2 roky.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
- Truck Daškam
- Letec
No to jsem zvědavý na rady.
Ale obávám se, že dokud se nic nestane - jedině soudně. Ovšem asi nejistý výsledek a taky to není hned
Ale obávám se, že dokud se nic nestane - jedině soudně. Ovšem asi nejistý výsledek a taky to není hned
Chápeš to?
- Lachende Bestien
- Letec
Co je to za opovážlivost!
Tady si kdejaká laická dementní lopata dovoluje zpochybňovat platnost profesionálního lékařského posudku od certifikovaného experta ve svém oboru, to už je opravdu vrchol drzosti.
P.S. Kvůli totální závislosti drtivé většiny lidí na každodenní dávce autofetu se stalo běžnou součástí "kultury", že denně umírají lidé při haváriích, takže to chce klid a nohy v teple.
Jestli kdokoli kohokoli sejme, je to jeho zodpovědnost a karma.
Tady si kdejaká laická dementní lopata dovoluje zpochybňovat platnost profesionálního lékařského posudku od certifikovaného experta ve svém oboru, to už je opravdu vrchol drzosti.
P.S. Kvůli totální závislosti drtivé většiny lidí na každodenní dávce autofetu se stalo běžnou součástí "kultury", že denně umírají lidé při haváriích, takže to chce klid a nohy v teple.
Jestli kdokoli kohokoli sejme, je to jeho zodpovědnost a karma.
Udělej si 120km výlet a zahod ji kličky do kanálu.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW