Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Ačkoliv to není měření a ani do života řidiče to nepatří, tak sem to má nejblíž... Policistka si nechá Guess kabelku za 4ku, brejle za 7čku. Na letišti, u zavazadla u kterého probíhala pyro prohlídka a kde je kamer jak nasráno pak tvrdí, že v tom byli odpadky.
Tady vidím velký špatný. Tohle jednoznačně poškozuje PČR v očích veřejnosti, která se pak oprávněně může obávat, jesltiže jí její kolegové a vedení přikryli v téhle "bagatelní" věci, tak v jakých závažných trestných kauzách typu Nečesaný či Houštecký měli přešlapy, zametení důkazů atd a vední to také přikrylo?
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... .seznam.cz
Tady vidím velký špatný. Tohle jednoznačně poškozuje PČR v očích veřejnosti, která se pak oprávněně může obávat, jesltiže jí její kolegové a vedení přikryli v téhle "bagatelní" věci, tak v jakých závažných trestných kauzách typu Nečesaný či Houštecký měli přešlapy, zametení důkazů atd a vední to také přikrylo?
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... .seznam.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto šílené.
Ale vůbec se tomu nedivím. Takhle se totiž už léta řeší “přešlapy” policistů.
Záznamy se nenašly…to hodně pobavilo
Ale vůbec se tomu nedivím. Takhle se totiž už léta řeší “přešlapy” policistů.
Záznamy se nenašly…to hodně pobavilo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Kdybych hodně chtěl, tak někde najdu papír podepsanej nějakým vedoucím místního oddělení PČR, že záznamy z kamery umístěné za předním sklem příslušného vozidla (označená polepená Octavia 3) nemůže pro potřeby správního řízení dodat, neboť toto vozidlo kamerou na daném místě nedisponuje a nikdy nedisponovalo. To ji asi někdo stopil už při přebírání nebo já nevim.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Milotice u medoveho sklipku.. velmi zakerne misto. Jeste ze za mnou nikdo nejel, jsem tam snad nechal i nejake brzdne cary a pritom jeste nejakou chvili trvalo nez jsem videl, ze opravdu laser ze stativu
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mi asi měsíc stáffkuje AL. Funguje/nefunguje a ještě jsem se nedokopal nechat to checknout.
A minulý týden mne asi na Plzenšké změřili dva maskovaní PČR hoši za lampou s PL3. Tak uvidíme.
A minulý týden mne asi na Plzenšké změřili dva maskovaní PČR hoši za lampou s PL3. Tak uvidíme.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak hlavně, že se investice vyplatila
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
s bmw za puldruheho roku jednou na slovaci a s eRkem dvakrat za mesic
Pravda vyděsí
Kontrola cykloelektrikaru. Ze 40 kol 12 s upravenym omezovacem. Tedy zhruba kazdy treti.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Na D11 uz delsi dobou operuje cerna neoznacena Audi A8 D4, v seznamu mericich aut neni, tak nevim, jestli meri. Dnes konecne jsem videl RZ - 1AR 2996. Jednou jsem ji videl stat u Opatovickyho kruhaku smer Praha a dnes na najezdu Chyst smer Praha. Majaky zapnuty, odchytli nejakyho polskyho plachetnika.
Tuším ex. auto ochranné služby. Jinak popis zde https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pol ... 8-40274155