156,0000 Městská policie Ostrava -4,5MHz P - MP
156,3500 Městská policie Ostrava -4,5MHz P - -
Může mi někdo pomoci nastavit ručku na příjem těchto složek? Frekvence naladím ale slyším jasný analogový šum při příjmu. Nic jiného kromě lazení frekvencí jsem nedělal, žadné CTCSS, ani DCS.
Předem díky
_R_
P.S.: Pokud by někdo upřednostnil anonymní komunikaci zkrze maily, jadede [zavináč] seznam.cz
Zdravim tu na diskuznim foru zakoupil sem před nekolika tydny rucni Dual band Quansheng TG-UV2 a proskanovani bohužel sem nic nenasel ridil sem se podle navodu proto touto cesto prosim o nejake Fregvence v Okr . Zdar nad Sázavou . V lokatoru JN89AN na Halusovim Kopci ve visce 712 metru nad morem se stravil celi Sobotni vykend . Pedem moc dik piste do mého Emailu OK2AVS@Seznam.cz
Koukam ze zrejme nikdo tu nereaguje na muj příspěvek jak sem u uvadel v lokatoru JN89AN sem a skousel na OKOBZR prevadec je ve Zdare nad Sázavou tam se mi podarilo po delsim skouseni dostal mel sem vstuni a vystipni Kmitocet spadne vlozen. Další postřehy napisu později neboť vyskousim jiny visilaci mista !! Quansheng TG-UV2 je stanicka zajimava ale stále
ještě testuji .