Nicmene jsem v prve rade pro revizi autoskol a vubec systemu vyuky rizeni. Myslim ze by to nemelo byt o tom ze ridicak dostane kazdy kdo si zaplati. Uplne nesnasim u lidi kteri neovladaji auto vetu ze kazdy nejak zacinal... Zacinal... ja jsem zacinal nekdy v 13 na sterkovne. Nicmene si myslim ze nejaka urovne lidi kteri se vydaj sami do provozu byt musi. A ne mala. Stim samo prijde i horsi dostupnost ridickeho opravneni. Ale nemyslim ze by to bylo nejak fatalni. Stim souvisi vetsi investice do motosportu a vychovy mladeze. Podle meho by to chtelo aby treba postupne u kazdeho okresniho mesta bylo kde se vyblbnout a trebas i pod nejakym dohledem lidi kteri jsou do motosportu zapaleni. Ono se to potom pozitivne projevi i casem v provozu. Takhle mladez smykuje kolem lampy u kauflandu.
Ktomu by se mela udelat revize znaceni a vubec veci okolo toho. Je treba aby tyhle veci ziskaly duveryhodnost. Aby clovek kdyz vidi 40 tak vedel ze tam opravdu neni ze srandy. Dale by bylo vhodne mit vice doporucujicich a infromativnich znacek. Ono vozovy park muze byt rozmanity a schopnosti take. I kdyz jak jsem psal nejaka zakladni linka urovne by mela byt dana. Takze je na zvazeni ridice co stemi informacemi udela pokud mu to ovsem nevyjde tak bych mu to pri dalsich sankcich spocital a hodne krute. Protoze vedel ze je doporuceno a rozhodl se spatne. Ktomu bych zrusil ten prezitek ala technicke kontroly. Necht je na ridici at sam posoudi stav vozidla jestli to ma cenu se trapit nekde autem ktere se po ceste rozpada. Jiste min ze zacatku bude jiste procento ktere toho bude zneuzivat. Nicmene opet pokud neco ten ridic vyvede a prijde soudni znalec a rekne mel to v hruznem stavu tak o to vic potom clovek vyfasuje a bez pardonu. Takhle je to porad jen o korupci.
No a ktomu jeste nejaky rozumny system pokut ci bodu a nasledne pokut. A policiste by meli spise nez kasirovat jezdit v provozu jednak to ma preventivni ucinky a jednak by mohli videt kdo proste jede jak hlupak. Coz primo jak aspon myslim tady na foru vsichni vi neni jen o rychlosti. Howg... kde se mam hlasit na ministerstvo
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)