Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Toho se neboj....nebylo.
Opravu popř koupi nového auta/techniky atd zaplatíme všichni....oni se o to připravit jen tak nenechají...vyřazují se max tak velmi staré radary....Ale i tady když nabořili letitou fabii a AD9 tak se konala oprava jak auta tak radaru...
Opravu popř koupi nového auta/techniky atd zaplatíme všichni....oni se o to připravit jen tak nenechají...vyřazují se max tak velmi staré radary....Ale i tady když nabořili letitou fabii a AD9 tak se konala oprava jak auta tak radaru...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Tak to je jasná...
Na tom si Ramet pěkně mastí kapsičku...
Na tom si Ramet pěkně mastí kapsičku...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Dneska to neměl v ruce někdo v bílé KIA SUV (nebo co to bylo) v Brně na Husove - jel od Šilingrova náměstí směrem k červenému kostelu a zhruba na úrovni konce parkoviště Internationalu zatáčel doleva (jestli chtěl na Špilas nebo co) no a... protijedoucí šalina neuhne. Myslel jsem, že to mám na kameře, ale bohužel mi blokovalo jiné SUV výhled, já jsem to viděl mezírkou mezi tím černým BMW a jinou šalinou, pěkně to auto odskočilo, když do té šaliny napálilo. Asi jí vjel rovnou pod čumák podle toho, kde ta tramvaj zastavila.
Jak se mu tohle povedlo? Kolega říkal, že už tam byl kolem oběda, ja jel kolem pred ctvrtou a furt tam blbli..
To může mít spoustu příčin - od mikrospánku až po kokota, kterej mu udělal myšku.