Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Sem už (málem) úplně zapomjél, že městští černoši z RpR mají taky Ramer - neska ráno stál ten jejich Roomster na výjezdu z RpR směr Pindula (Auto Marek či jaxe zove) a paní v podpalubí se mi mohla zbláznit.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To jako fakt? Jsem je s tim snad nikdy nevidel.pavproch píše:Sem už (málem) úplně zapomjél, že městští černoši z RpR mají taky Ramer - neska ráno stál ten jejich Roomster na výjezdu z RpR směr Pindula (Auto Marek či jaxe zove) a paní v podpalubí se mi mohla zbláznit.....
Pravda vyděsí
Opravdu matně si vzpomínám, že mi už kdysik v minulosti paní v podpalubí řvala Ka, když sem jel okolo nich....
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Opravdu tam na sloupu při vjezdu do FM dvě kamery sou - ale sou asi 8-9 m vysoko a vypadají jako kamery ne jako radary....Hanys píše:Zeptám se povolanějších. Bratr pracuje jako policista na OO PČR ve F-M. Bylo mu sděleno nadřízeným, že na příjezdu z Ostravy do F-M je radar (viz. fotka) a pokud je změří a pojedou bez VRZ, bude jim strhávat z platu pokutu (zatím je prý ve zkušebním provozu).
Má otázka zní, zda je toto opravdu radar. Protože to nevypadá jako stacionár a nemůže to být úsekovka, protože na jiném sloupu žádná další kamera není.
Díky za feedback.
Je to jen dozor
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Chlapi, tak je to jasné: https://polar.cz/zpravy/frydeckomisteck ... tnych-cinupavproch píše:Opravdu tam na sloupu při vjezdu do FM dvě kamery sou - ale sou asi 8-9 m vysoko a vypadají jako kamery ne jako radary....Hanys píše:Zeptám se povolanějších. Bratr pracuje jako policista na OO PČR ve F-M. Bylo mu sděleno nadřízeným, že na příjezdu z Ostravy do F-M je radar (viz. fotka) a pokud je změří a pojedou bez VRZ, bude jim strhávat z platu pokutu (zatím je prý ve zkušebním provozu).
Má otázka zní, zda je toto opravdu radar. Protože to nevypadá jako stacionár a nemůže to být úsekovka, protože na jiném sloupu žádná další kamera není.
Díky za feedback.
Díky za info i rady.