S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Tak a je to tam, chybělo mi to jako sviňa. Prvních 50km v tomto roce. Kulich, topení na max a těžká pohoda.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Taky jsem dnes neodolal. Slo to i bez čepice, Mergl topí dobře a navic kozena bunda to jistila. Ja jsem úplně zapomněl, jake to je blaho…
Střechu jsem zatáhl az poté, co jsem večer (po čtyřech měsících) natankoval. Pri te příležitosti jsem si vsiml, ze Mercedes je svina a neukazuje po rozsviceni zebravyho oka dojezd, nýbrž autíčko u tankovaciho stojanu
Střechu jsem zatáhl az poté, co jsem večer (po čtyřech měsících) natankoval. Pri te příležitosti jsem si vsiml, ze Mercedes je svina a neukazuje po rozsviceni zebravyho oka dojezd, nýbrž autíčko u tankovaciho stojanu
- GeneHawkins
- Letec
Zítra!pavproch píše:Přepopiča na zítra je optimistická, asi zítra vyrazím na první jarní kilometry....
Neska je fčera teda vlastně zítra....
Jo, je to tam, prvních 40 kiláků brmbrmbrm... vyrazil sem už před obědem (bo na odpoledne byl naplánován rodinný výlet) se střechou nahoře (7stC) směr Pustevny..... oooachhh, nádhera... nahoře je cesta ještě jednolitě posypaná štěrkem, kura ta prdelka se svorem ale umí tancovat..... po sjezdu sem u Skokana dal střechu dole a aspoň kúsek sem si užil větru ve vlasech (sem blb, sem se zapoměl namazat opalovacím krémem, bo po chemoterapii nesmím na slunko nechráněn aspoň SPF30).. jo, jo, jo! To je radost tam sázet meziplyny a tak vůbec....
A odpoledne sem na rodinném výletě 2x potkal hejno 4 kusů Hondy S2000 (z teho tři střecha dole) - napřed ve Štramberku na náměstí a potem v Rožnově na křižovatce u Eroplánu.... zřejmě měli mini-srazík a houfovou spanilku....
Jo, je to tam, prvních 40 kiláků brmbrmbrm... vyrazil sem už před obědem (bo na odpoledne byl naplánován rodinný výlet) se střechou nahoře (7stC) směr Pustevny..... oooachhh, nádhera... nahoře je cesta ještě jednolitě posypaná štěrkem, kura ta prdelka se svorem ale umí tancovat..... po sjezdu sem u Skokana dal střechu dole a aspoň kúsek sem si užil větru ve vlasech (sem blb, sem se zapoměl namazat opalovacím krémem, bo po chemoterapii nesmím na slunko nechráněn aspoň SPF30).. jo, jo, jo! To je radost tam sázet meziplyny a tak vůbec....
A odpoledne sem na rodinném výletě 2x potkal hejno 4 kusů Hondy S2000 (z teho tři střecha dole) - napřed ve Štramberku na náměstí a potem v Rožnově na křižovatce u Eroplánu.... zřejmě měli mini-srazík a houfovou spanilku....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Další nakažený Soused, původně chtěl mojí, ale rozmluvil jsem mu to.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
-
- Pan Řidič
chybí ti černý ledvinky a zadní perf spoiler.
Tak dnes už bez střechy výlet na Štramberk a na večeři vlastnoručně ugrilovaný stejk z nějakého mladého bejka s grilovanou cibulí, prostě paráda.
Neska byl multifunkční den.... mj. po obědě bylo líp než předpovídali (scát začalo až asi ve 4), taxem hned o obědě namazal piščisko, stáhnul střechu a vyrazil... krásných 100kiláků .... oooaaachhh.. minimální provoz, plus 13-15st C, slinko a mráčky..... lábuž.....
U mě se dneska stavoval kámoš s BMW ALPINA B3 3,2 (16tý kus z 99kusové série). Nejdřív jsem si dal jednou cestu do kopce s 21letou babičkou z Buchloe a potom jsme byli projet o dva roky mladší lehkonohou japonečku bez střechy. Jako když ten velký R6 zabere tak je to pecka, ale za miatku bych to nevyměnil (tam má člověk banána na ksichtě sotva do ní sedne ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Venku je neska hnusně, že by komanče ven nevyhnal, taxem v garáži sundal m4Zlikovi střechu a napatlal (tak jako každý rok najaře) kožu sedadel bmwlederpflege mit UV schutz.... takže se už může udělat hezky....