WAZE
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: WAZE
Ano, byl tady takový administrátor Waze, který místo odpovědí, blekotal snůšku keců a když jsem mu to napsal, tak se chlapec urazil jako fakan z 5.B a odešel. Jestli byl tohle zástupce lidí, kteří se lokálně o Waze starají, tak mi to stačilo, abych si udělal obrázek.
Všechno bylo nepodstatné, uživatelé to nechtěli a bylo to složité. Největším bingem pro něj bylo, že se neseká mapa...
Všechno bylo nepodstatné, uživatelé to nechtěli a bylo to složité. Největším bingem pro něj bylo, že se neseká mapa...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Adept autoškoly
- Kontaktovat uživatele:
Waze používám asi len kvôli upozorneniam na radary a kolóny, inak maximálna spokojnosť so Sygic. Musím ale povedať že predošlé vydanie Sygic sa i zdalo prehľadnejšie. Všeobecne platí že staršie verzie sú lepšie, pripadá mi to taký trend, všetko zlepšovať. Môžem ae asi smelo vyhlásiť, že terajšia verzia WAZE, je lepšia než tá čo príde....
Fiat Freemont 3.6, AR 156, Kia Carnival
řidičBOB píše:Ano, byl tady takový administrátor Waze, který místo odpovědí, blekotal snůšku keců a když jsem mu to napsal, tak se chlapec urazil jako fakan z 5.B a odešel. Jestli byl tohle zástupce lidí, kteří se lokálně o Waze starají, tak mi to stačilo, abych si udělal obrázek.
Ano a přesně proto jsem odešel, přesně proto, že nemám potřebu se nechat urážet.
Už jsem zažil jednoho podobného člověka/admina na jiném foru, tuším Gumajz na POI.cz. Musel mít vždy poslední slovo a svatou pravdu a nenechal si vysvětlit základní věci.
Tady nemám opravdu potřebu být.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Chlapče, vždyť tě nikdo nenutí. Tvůj přínos zde, byl roven nule. Tvé posty, pokud bys je nesmazal, by toho byly důkazem. Asi jsi nepochopil, k čemu je takové fórum. Honit triko si můžeš klidně i doma před zrcadlem. Ale zase jsi mi otevřel oči, že i dobrá věc je k ničemu, když jí dělají lidé, které to neba a dávají to jasně znát.
Nakonec, nikdo tě nenutil, abys zde něco psal. Když už ses k tomu rozhodl, tak jsi to měl dělat pořádně a ne pálkovat všechny připomínky tak, jak jsi to dělal.
BTW: nikdo tě zde neurážel. To, že se chováš jako urážlivá ženská, je čistě tvůj problém. Ale je fakt, že to, cos odpovídal, nebylo vhodné dospělého člověka, navíc adminstrátora, který by měl naslouchat uživatelům a být trpělivý, když už něco takového dělá. Machrovat a dělat z uživatelů idioty, na to asi nikdo zvědavý nebyl. Já tedy určitě ne a dal jsem ti to jasně najevo.
Nicméně - je to škoda, že nejsi schopen nalogovat se na vlnu uživatelů.
To, co se stalo z Waze po upgradu na verzi 4.x, je opravdu velký krok zpět a vítězství nějakého nepochopitepného marketingu nad uživatelsky přívětivým prográmkem.
Nakonec, nikdo tě nenutil, abys zde něco psal. Když už ses k tomu rozhodl, tak jsi to měl dělat pořádně a ne pálkovat všechny připomínky tak, jak jsi to dělal.
BTW: nikdo tě zde neurážel. To, že se chováš jako urážlivá ženská, je čistě tvůj problém. Ale je fakt, že to, cos odpovídal, nebylo vhodné dospělého člověka, navíc adminstrátora, který by měl naslouchat uživatelům a být trpělivý, když už něco takového dělá. Machrovat a dělat z uživatelů idioty, na to asi nikdo zvědavý nebyl. Já tedy určitě ne a dal jsem ti to jasně najevo.
Nicméně - je to škoda, že nejsi schopen nalogovat se na vlnu uživatelů.
To, co se stalo z Waze po upgradu na verzi 4.x, je opravdu velký krok zpět a vítězství nějakého nepochopitepného marketingu nad uživatelsky přívětivým prográmkem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Koukám, že budu ještě rád, že se Waze na WP nevyvíjí...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Policie ale pouze jako "policie" - nelze přiřadit aktivitu - hlídka/radar.
Co je ale opravdu nepochopitelné, že v protisměru nelze označovat nebezpečí - klasicky stojící auta/kamiony na dálnicích na krajnici - velmi rozšířený nešvar.
Co je ale opravdu nepochopitelné, že v protisměru nelze označovat nebezpečí - klasicky stojící auta/kamiony na dálnicích na krajnici - velmi rozšířený nešvar.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Přesně...řidičBOB píše:Policie ale pouze jako "policie" - nelze přiřadit aktivitu - hlídka/radar.
Na to jsem ještě nepřišel, jinak bych si tu taky ulevil...řidičBOB píše:Co je ale opravdu nepochopitelné, že v protisměru nelze označovat nebezpečí - klasicky stojící auta/kamiony na dálnicích na krajnici - velmi rozšířený nešvar.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ