S větrem ve vlasech....
Moderátor: řidičBOB
Re: S větrem ve vlasech....
Ja jsem potkal v ove nejake stare ferrari bez strechy, tak 80 roky ani nevim co to bylo
Pravda vyděsí
aji pár fotek na obvyklém místě na soláni sem udělal.... tady sou vidět aji nově instalované LCI sidemarkers, co na minule postovaných fotkách vidět nebyly
![Obrázek](http://p2.uloziste.com/fotky7/v8777e1f5007d9a5/dd6f2e8f9d445640-6.jpg)
btw, PSS už se zajely a začínají držet.... a já si začínám dovolovat ....![Love struck :x](./images/smilies/8.gif)
![Obrázek](http://p2.uloziste.com/fotky7/v8777e1f5007d9a5/dd6f2e8f9d445640-6.jpg)
btw, PSS už se zajely a začínají držet.... a já si začínám dovolovat ....
![Love struck :x](./images/smilies/8.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Se ti to kroutěj km, když už máš děcka odrostlý
. Každopádně máš to pěkný, jen nechápu jak to můžeš mít po 350km tak čistý. V pátek jsem se trochu klouzal v dešti a teď pár km a zas abych to umyl. Na takovouhle čistotu já moc nejsem stavěnej...
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
junior neska jezdil se mnú... blbec si nevzal papíry, tak utřel, no... jo kupodivu nesk po 350km nebylo třeba mýt, pouze sem otřel muchy z čelního skla...
jo a kuju za pozitivní hodnocení m4Zlikova outfitu
btw, ta cesta "přes" ještěd - kdykoli jedu služebně do LB, tak si ji aspoň jednou tam a zpět dám taky a ráth.... ![Love struck :x](./images/smilies/8.gif)
![Love struck :x](./images/smilies/8.gif)
To bez nich nestartuje?pavproch píše:junior neska jezdil se mnú... blbec si nevzal papíry, tak utřel, no...
Fajn video, libi se mi jak si uzivas zadokolkovanijarka píše:Já už byl dopoledne- sice jsem dostal doma trochu vyčiníno, kde jsem tak dlouho, ale co už. Dalších cca 80km s nebem nad hlavou a zrovna jsem zkusil i kameru:
Jen teda musím říct, že miatka je nějaká nenažraná - nechápu jak v tomhle režimu může takhle lehký auto jet za 13.5L.
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)