Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Kolem ValMezu jezdí červená Octa I. 1Z0 57-70, ale nevím zda má bradavici, nebo ne.
Jo...ta by měla mít gesig ...ale co jsem ji naposled viděl tak kameru neměla...ale možná ji měli jen sundanou
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Asi to bude v očíchřidičBOB píše:corsaczek: tmavě modrá byla na R36 pouze Biscay Blue a to Pčková zcela jistě není!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dnes opět na scéně R36...musím se poptat, jestli tomu Supu něco neudělali
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tos mel tesne Dneska 300 km po CR a vubec nic, uz jsem je zas nevidel hrozne dlouho, asi se boji mlhy
No ja je dnes potkal na dalnici mezi Ostravou a Ol, vetsinou jedu po dalnici pomalu - tempomat 140 dnes jsem jel ale rychleji a zahakl se za nekoho, nicmene jsme si vsiml ze se neco zacina priblizovat zezadu, tak jsem zvolnil a hle policajti R36, no ten za koho jsem se zahakl nezpomalil ... A o minutku pozdeji uz ho brali )), a pak o 20 min pozdeji jeste superb.
Honzicek: no dopadlo to tak že jsem si objednala tady ten http://www.antiradary.cz/prenosny-antir ... o/d-70346/ tak jsem zvědavá jak dorazil, jak bude fungovat a tak, tak doufám že to bude v pohodě
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná blbost tenhle AR. Ač si o majiteli toho E-shopu myslím cokoliv, tak nevěřím, že by tohle někomu natlačil za 17 talířů.
Jestli jste to koupila, tak bez urážky - jste hloupá.
Jestli jste to koupila, tak bez urážky - jste hloupá.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Noooo.....tak zrovna tohle asi byl ten nejhorší možný kup...detekce žádná sláva a GPS DB nepoužitelná...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA