Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
jo tak to si pletu s transporterama MP Praha, to jsem viděl nedávno někde detekci.. díky za info
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ano, zřejmě. Žátný Transporter PČR nemá pevnou radarovou výbavu... Nicméně na zadních sedadlech nebo skrze přední sklo, se může tu a tam vyskytnout laser parsek.
Zrovna nedávno jsem takovou laser párty skrze čelní sklo, Transporteru v barvách, zažil.
Zrovna nedávno jsem takovou laser párty skrze čelní sklo, Transporteru v barvách, zažil.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
neska 1000km Plzeň- ČB- Rožnov- Plzeň a nic, vůbec nic.... teda kromě stacionáru v Náměšti n. o. a úsekovek v Cholupickém a tom druhém tunelu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
no já bych se taky ráda hnula už z bodu mrazu, ale pořád nemůžu najít ty pravé informace, to mi tady fakt teda nikdo neporadí? :O :/
nekolikrat tu je napsano Genevo One S (G1S), takze myslim, ze se z bodu mrazu muzes pohnout..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...navíc je zde na to jiné téma: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... start=2450
Nicméně i v něm se dovíš, že Genevo One S
Nicméně i v něm se dovíš, že Genevo One S
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Co jsou to ty "pravé informace"???melinna píše:no já bych se taky ráda hnula už z bodu mrazu, ale pořád nemůžu najít ty pravé informace, to mi tady fakt teda nikdo neporadí? :O :/
Radarový detektor za dobrou cenu a funkční je Genevo One nebo vylepšená verze Genevo One S
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
a neska zase skoro 500km z plzně skrz Phu, D11 a potom rally skrz vysočinu a konice do holomóca + D1 a I/35 dom a zase nic.... teda kromě B7 s diskoškou, ramerem on a odchyceným pyráthem na I/48 na odbočce do lešné....
Tmavý B7 kombi s ramerem? Barva a RZ není?pavproch píše:.... teda kromě B7 s diskoškou, ramerem on a odchyceným pyráthem na I/48 na odbočce do lešné....
P.S.: nesložíme se PP na onboard kameru k Vánocům? Taková mini0805 vedle zrcátka je tak nenápadná, že si ani nevšimneš, že je tam.....
kombík byl, tmavý taky, RZ nevím....
PS: kameru? ani dyby mi za to zaplatili...
PS: kameru? ani dyby mi za to zaplatili...