Leasing nebo hotově?
Moderátor: řidičBOB
Leasing nebo hotově?
Potřebuju vyměnit svou starou Sháde. Koukal jsem se na online bazar na ww.aaaauto.cz a zaskočilo mě, že tam mají některá auta levnější na úvěr než za hotové. Je to možné, nebo tam budou nějaké poplatky, či co?
Re: Leasing nebo hotově?
staci par minut googlovat nebo pouzit zdravy rozum
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
+1k86 píše:pouzit zdravy rozum
- Miroslavoj
- Adept autoškoly
Vždycky, když je něco na úvěr, tak platíš víc. Zaplatíž za věc a zaplatíš cenu peněz, které teď nemáš. Zkus si tam zavolat a poptat se. Pak už se můžete pobavit konkrétně.
Když všechno selže, tak lze použít kalkulačkuk86 píše:staci par minut googlovat nebo pouzit zdravy rozum
Taky mě taky zajimalo, tak jsem tam volal. Holčina mi vysvětlila, že na autech, na kterých má úvěrová společnost velkou palbu snižují tou slevou cenu aby to fungovalo jako polštář a neplatil jsi TAK moc. Takže se všemi poplatky by to mělo být +/- jako by jsi platil za hotové, což zní fajn.
Jinak kalkulačkou nikdy nic nezkazíš, pokud ji tedy nenarveš do nějakého soukolí
Jinak kalkulačkou nikdy nic nezkazíš, pokud ji tedy nenarveš do nějakého soukolí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a ve finále je to tak, že při "výhodném" úvěru zaplatíš ještě víc než bys to vzal za hotové. Je to jenom taková vábnička - naoko to vypadá dobře a onu kalkulačku si do ruky vezme málokdo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je pak ale jeho blbost. Buď musí počítat, nebo mít kalkulačku a nebo počítat, že ho to bude stát draho.řidičBOB píše:...a ve finále je to tak, že při "výhodném" úvěru zaplatíš ještě víc než bys to vzal za hotové. Je to jenom taková vábnička - naoko to vypadá dobře a onu kalkulačku si do ruky vezme málokdo.
Nevím jak je to dnes, ale před pár lety, když jsem si jen tak cvičně nechal nacenit úvěr v ESA, tak tam vycházelo RPSN skoro 50% a přeplacení auta rozhodně nebylo zanedbatelné.
Je naivní si myslet, že věc na úvěr bude ve výsledku levnější než za cash.
Je naivní si myslet, že věc na úvěr bude ve výsledku levnější než za cash.
2.9T RWD
Dneska auta na úvěr nebo leasing nabízí asi všechni prodejci automobilů a skoro se až zdráhají člověku prodat auto za hotové, je jasný, že za prodej auta za hotové nedostane prodejce provizi od úvěrový společnosti. Já si zatim všechny auta koupil na úvěr / leasing, ale to je tim, že mi to nijak nevadí a radši to dám za auto, než burešovi do kapsy na čapí hnízdo..