Stoupající cena benzínu - Jezdíte více, méně, stejně?
Stoupající cena benzínu - Jezdíte více, méně, stejně?
Jak na Vás působí neustále vzrůstající cena benzínu. Jezdíte stejně, nebo to začínáte omezovat?
Na mě osobně to začíná celkem působit a pokud vysloveně nemusím, tak autem nejedu a jedu raděj MHD. Mám štěstí, že tam kde bydlím je super dostupnost bus/tram/metro, takže mít a využívat auto je i celkem zbytečné. Auto používám povětšinou o víkendu, kdy je praha průjezdná a vím, že nebudu muset poskakovat v kolonách, případně, když potřebuji něco převést a tahat velkou krabici pomocí MHD by bylo náročné. Tak jako tak měsíčně najedu do 200km, takže naprostá spokojenost
Na mě osobně to začíná celkem působit a pokud vysloveně nemusím, tak autem nejedu a jedu raděj MHD. Mám štěstí, že tam kde bydlím je super dostupnost bus/tram/metro, takže mít a využívat auto je i celkem zbytečné. Auto používám povětšinou o víkendu, kdy je praha průjezdná a vím, že nebudu muset poskakovat v kolonách, případně, když potřebuji něco převést a tahat velkou krabici pomocí MHD by bylo náročné. Tak jako tak měsíčně najedu do 200km, takže naprostá spokojenost
2.0i 107kW
Re: Stoupající cena benzínu - Jezdíte více, méně, stejně?
jezdím úplně stejně akorát to stojí trochu víc peněz
je to věc zvyku, pamatuju doby kdy jsem naftu kupoval za korunu
je to věc zvyku, pamatuju doby kdy jsem naftu kupoval za korunu
Pamatuju dobu, tak 3 roky zpátky kdy benzín stál 24kč. Jo to se jezdilo, tedka je to o 10kč dražší a je to celkem znát.
2.0i 107kW
Mam to podobne. Autem spis uz o vikendu a vracim se zpet do MHD.. Kamna nekamna, proste je to na me aktualne moc..
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Stale rovnako, no tankujem vacsinou v AT, na ich benzinku to mam 7km a rozdiel je cca 15centov na liter (1,38 - 1,52) co mi robi 10ecok na nadrz. Problem je. ze ked uz som tam a vidim ze 98 oktan tam maju za 1,49...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Stale rovnako, len uz skoro vyhradne tankujem v Rakusku a spojim to s nakupom potravin.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
jezdím jak potřebuje práce nebo semi chce.... bez ohledu na cenu benzínu (někerej rok 70kkm, jinej jen 35)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jezdim stejne, protoze musim (prace). Ale presuny po Praze (urady, zabava a tak...) uz vic nez rok preferuju prevazne mhd nebo taxi, zvykl jsem si, je to levnejsi, nerasim si auto a velmi casto se tim da nahnat i nejaky cas a v lete koukat po holkach v tramvaji
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
stale stejne. paradoxne mi na rozdil od spotreby cena paliva (zatim) nikdy nevadila.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Cena paliva na mě zatím nepůsobí. Sice mi vadí kolik benzin stojí, ale to že bych kvůli němu měl jezdit třeba vlakem to mě ještě nenapadlo.
Možná je to i tím že vůči minulému roku najezdím cca 10x méně, takže projezdím mnohem méně.
Možná je to i tím že vůči minulému roku najezdím cca 10x méně, takže projezdím mnohem méně.
2.9T RWD