Shell a kvalita paliv
Shell a kvalita paliv
Ahoj,
ten jejich natural 95 Fuel Safe je hrozný svinstvo. Kor na staré motory. Jaký na to palivo máte názor? Díky.
ten jejich natural 95 Fuel Safe je hrozný svinstvo. Kor na staré motory. Jaký na to palivo máte názor? Díky.
Re: Shell a kvalita paliv
už sa tu o tym psalo, jakej je to hnus... vlákno spotřebě benzínu
pavproch 1.únorce t.r. píše: .... potom průlet D tacho 150-170 na nádrž Shell Fuel Save 95 (za kačku,44) s průměrem skoro 13!!!!! (ty sračky z DONUCENÍ, bo mi vyschlo v nádrži a nebylo nic jiného v dohledu, už sem to tu psal jakej je to strašněj hnus a tohle to enem protvrzuje, že Fuel Save je hnus nejen u nás, ale i v Reichu) a potom dolet domů na Vervu 100 od benziny stejným stylem jako předtím přes D s průměrem ani ne 11....
Na Shell srát a to tak že vždy a všude! Howgh!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Už jsem přeučil i mámu, aby tam nejezdila.. má měsíčně vyrovnaný nájezd, stejné trasy, stejné tempo +/-.. no a když tankuje "FuelSafe" tak jezdí přes 10l/100.. když jí donutím natankovat plnou MM95, ještě s kartičkou na litru o korunu levnějš, auto papá pod 9l..
jaka kartička slevuje korunu na litru u OMV? teda krome iBodu...
Já měl s palivy Shell taky špatné zkušenosti (zamrzlá nafta, vyšší spotřeba a nejvyšší cena...) a proto vždycky říkám, že raději se projdu pěšky s kanistrem než takovat u Shellu. Kolega se docela divil, Když jsme jednou dojížděli do čr od Rozvadova už na rezervu a míjeli jsme už druhou Shellku Nakonec jsme posledních pár km k OMV jeli už s "dojezdem 0 km" ale dle dotakování v nádrži nějaký litr ještě zbyl, tedy asi na 10km jízdy. Ale k Shellu fakt ne...
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
@retron: Je to asi jen lokální akce jednoho provozovatele čerpačky u nás ve městě, obyčejná karta s mg proužkem. Na LPG a obyčejná paliva 0,5Kč/l dolu, prémiovka 1kč/l dolu.. + nějaká % sleva na vše v shopu kromě cigaret a chlastu, ale kupoval jsem tam jen jednou nouzovku kapalinu do chladiče, takže přesnou výši slevy neznám. Vydání je zadáčo, nejsou s tím spojeny žádné smlouvy ani závazky a jako plus.. obsluha je hned milejší, když mám kartu
Chci se zeptat jak je to s naftou od Shell? Když jedu okolo vidím, že je u ní plno.
Renault Clio V 1.0Tce - 2020
Honda PCX 125 - 2019
Honda PCX 125 - 2019
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Podívej se na testy. Ani jejich Želví Power Diesel není žádná bomba.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Shell v ČR je obyčejný marketingový leštěný prd. Než jejich předražený FuelSave95, tak za stejný peníze beru Verva100. A ani ta jejich "prémie" není žádný zázrak.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já beru Verva Diesel....většinou za 30,70,- . Za tu cenu u Shellky nemají často ani obyč naftu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time