Zdar lidi, při dnešních cenách benzínu si každý dobře zváží, co a za jakou cenu bude tankovat. Doteď jsem bral výhradně Shell a OMV,
ale nyní, když mám kartu Makro se nabízí poměrně výhodné tankování tam.
Umíte mi někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi prémiovám palivem Ultra 95 a obyčejným BA 95 Natural (oba od Uniperolu)
přikládám odkazy na obě paliva:
Ultra 95 http://www.unipetrol.cz/cs/nabidka-prod ... ra_95.html
BA 95 Natural http://www.unipetrol.cz/cs/nabidka-prod ... nziny.html
Přečetl jsem si, že Ultra 95 je aditivovaný, chrání proti korozi, "šetří" palivo. Prosil bych však ne komerční/ reklamní informace, ale informace od lidí, co s tím dělají nebo do toho trochu vidí. Který z těch dvou, kdybych si musel vybrat by jste mi doporučili a proč?
Děkuji za odpověď.
Benzín Ultra 95 vs. BA 95 Natural
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Benzín Ultra 95 vs. BA 95 Natural
Tohle by mě samotného taky zajímalo, občas Ultra 95 natankuju, ale nejsem si jist, zda to má nějaký efekt... možná kdyby to člověk tankoval v kuse několik měsíců, tak by to nějaký efekt mělo. Ale nijak víc do toho nevidím.
Ale někdo mi říkal, že FuelSave od Shellu vážně trochu sníží spotřebu, máš s ním nějaké zkušenosti? Já ne, ale taky by mě to zajímalo
Ale někdo mi říkal, že FuelSave od Shellu vážně trochu sníží spotřebu, máš s ním nějaké zkušenosti? Já ne, ale taky by mě to zajímalo
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Ten Fuel Save údajně o něco sníží spotřebu, ale jestli je to nalné nádrži 20km, tak to je hodně. Osobně jsem to neměřil, protože každá jedna jízda je jiná, i podmínky jsou různé, těžko to ověřit.bloody cardinal píše:Tohle by mě samotného taky zajímalo, občas Ultra 95 natankuju, ale nejsem si jist, zda to má nějaký efekt... možná kdyby to člověk tankoval v kuse několik měsíců, tak by to nějaký efekt mělo. Ale nijak víc do toho nevidím.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
tak podle marketingového oddělení Shellu to je litr na nádrži, což je u mě tak 13 km...
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
mam druhou nadrz fuelsavu a proti obyc N95 z polska je spotreba o 10 procent vyssi. Jebat shell . .
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Tak polsko prodává skutečný N95, ne biolihovou sračku, pokud se nemýlím