Nekecej, my víme že to bylo samsungem S7 EdgeřidičBOB píše:Já to fotil zrcadlovkou
Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
V leteckym rezimu, all networks OFF
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Cupra: 2x Jested (HHanychov-Paseky a zpet) za 26l/100km.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
To je hřích, děti v Africe a TDIčkaři nemají co do huby, za 26 na sto by jich projel celý průvod
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
A cim vic se s autem szivam, tim vic mi prijdou jako nejslabsi clanek auta OEM nazuty gumy Conti SC5. Za studena pri normalnim jezdeni uplne v pohode, ale jak se ohrejou, tak nak prestavam vnimat kdy jeste drzej a kdy uz ne, jsou krapet necitelny.honziss píše:Cupra: 2x Jested (HHanychov-Paseky a zpet) za 26l/100km.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Koukám kdo se mi to prohání po revíru . U contíku si lidi vždycky stěžovali na měkký bočnice, možná lehce vyšší tlak pomůže a nebo pak "normální" gumy...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já používal Conti jedno léto na Audi a taky jsem nebyl úplně spokojený Teď jsem tam dal Pirelli a je to víc než OK. Na G7R mám také Pirelli z výroby a také ok - na suchu super a vodu pobírají také pěkně. Jen kdyby to nebyly 19"
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak to už musel bejt slušnej kapup. Nějaký onboard sestřih nebude?honziss píše:Cupra: 2x Jested (HHanychov-Paseky a zpet) za 26l/100km.
Zajímavé porovnání vyšlo na "blesku"
Peugeot 308 GTi vs. Seat Leon Cupra 290
http://www.auto.cz/test-peugeot-308-gti ... upra-95976
To je i muj revir, mame kousek za Libercem chalupujarka píše:Koukám kdo se mi to prohání po revíru . U contíku si lidi vždycky stěžovali na měkký bočnice, možná lehce vyšší tlak pomůže a nebo pak "normální" gumy...
Jinak ok, priste zkusim pod jestedem gumy prifouknout. Ale kolik aby to bylo poznat +0.3 - 0.5...??
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k