Za kolik jezdíte s benzínem?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
Opel měl vždy neadekvátní spotřebu...u modelů OPC.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jestli to nebude tim, ze to je "postelovany" ...pavproch píše:chlopi....
mám teda ´3er hodně moc poštelovaný v oblasti podvozku a přesto sem kdekoli nad 220 (samozřejmě autobahn) totálně posrán strachy....
2 francis: pisou ze je to el omezeno na 250, ale neni zjevne. Ve vysokych rychlostech to je celkem v pohode, akorat zadek dost znervozni kdyz se rychle ubere nebo pribrzdi v oblouku, dokonce mi to jednou rozblikalo esp ve 220ti. Dost mozna za to mohli zimaky + 22'C povrch pri 200+ uz trochu obtezuje hluk, v rezimech sport nebo cupra fake zvuk motoru.
Spotreba po navratu z D byla 10.5. Ciste nemecka dalnice bez omezeni za stredniho provozu byla 19, ale staci par predjizdecich se kamionu a par rychlostnich omezeni a rychle to pada dolu na 13-15, pak staci dojet z rozvadova do prahy v zakonem limitu a je z toho tech 10.
Na cestu zpatky jsem nasal Aral Ultimate 102 za 1.23e/l a autu to zjevne chutnalo
Spotreba po navratu z D byla 10.5. Ciste nemecka dalnice bez omezeni za stredniho provozu byla 19, ale staci par predjizdecich se kamionu a par rychlostnich omezeni a rychle to pada dolu na 13-15, pak staci dojet z rozvadova do prahy v zakonem limitu a je z toho tech 10.
Na cestu zpatky jsem nasal Aral Ultimate 102 za 1.23e/l a autu to zjevne chutnalo
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Mám teď brambora na rozborce motoru, tak jezdím Focusem II 1.6i 74kW zatím ještě na zimákách, MaxxMotion95, 90% okresky 110kmh + popojížďky po městě, nešetřím to, protože to nejede, takže ručička otáčkoměru je skoro pořád kolem 4500rpm (au moje uši) a vcelku pěkných 7,5l/100km.. s bramborem stejné trasy jezdím za 8,6l benzínu a to je to automat a pohodlí uplně někde jinde
Subaru Outback 2.5i 121kw, posledna trasa (575km) s priemerkou 8,86l/100km.
Jo to sem zapomjél napsat - kratší diff se opravdu (ne moc výrazně ale) podepsal na spotřebě při dálničním průletu CZ, D, CH, FR na lyže...
to co sem stejným jízdním stylem se stejně naloženým bramborem stejnou rychlostí (i na stejném staggered setupu) jezdil mezi 9 a 10, tak fčíl jezdím přes 10, spíš 10.5.... je ale fakt, že dynamika je jinde, tak ji možná krapet častěji používám, no...
to co sem stejným jízdním stylem se stejně naloženým bramborem stejnou rychlostí (i na stejném staggered setupu) jezdil mezi 9 a 10, tak fčíl jezdím přes 10, spíš 10.5.... je ale fakt, že dynamika je jinde, tak ji možná krapet častěji používám, no...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Spíš bych to viděl na ty převody.
Přeci jen to mas jako bys jel na 5q místo 6q.
Přeci jen to mas jako bys jel na 5q místo 6q.
2.9T RWD
jj, za šecko sa platí... ale ňe to neva...
Cupra: Praha - Bad Tolz = 11l
Tady jsem natankoval dalsi nadrz Aral Ultimate 102, tak jsem zvedavej jestli to bude mit nejakej vliv na cestu zpatky.
Tady jsem natankoval dalsi nadrz Aral Ultimate 102, tak jsem zvedavej jestli to bude mit nejakej vliv na cestu zpatky.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
fčera v říši 60 litrů = 496km = 3hod a 6minut mezi návštěvama benzinky, Aral Ultimate 102.... průměr 12litzrů na skoro 150kmph.... velká spokojenost (většina času 180-190 tempomat)