Za kolik jezdíte s benzínem?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
Tak som sa na nejaky cas rozlucil s Bavom a ako rodinne auto nam zase funguje Lupik a nema to zrovna lahke
Cesta BJ - BA, okresky 110-120 dalnica 140-150, necele 4h, 2 ludia + vid foto za krasnych 7 litrov...keby som nebol srab tak tych 440km dam na jednu 32l nadrz
Cesta BJ - BA, okresky 110-120 dalnica 140-150, necele 4h, 2 ludia + vid foto za krasnych 7 litrov...keby som nebol srab tak tych 440km dam na jednu 32l nadrz
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
No vidíš a pak, že je malé, hotová dodávka.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ja to netvrdil
Uz sme v tom isli 2 + bicykel (odmontovane iba predne koleso). A taktiez 205cm lyze sa tam zmestili v dvoch ludoch...
A do IKEI idealne auto
Ale jo...za 300€ sa nam podarilo zachranit uz mrtvy motor a klop klop slape jak nikdy predtym
Yetak bude musiet este pockat...
Uz sme v tom isli 2 + bicykel (odmontovane iba predne koleso). A taktiez 205cm lyze sa tam zmestili v dvoch ludoch...
A do IKEI idealne auto
Ale jo...za 300€ sa nam podarilo zachranit uz mrtvy motor a klop klop slape jak nikdy predtym
Yetak bude musiet este pockat...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Aneb co potřebuje dvoučlenná posádka víc než hatchback libovolné velikosti, do prvogenerační Corsy GSI se mi taky vždycky vlezlo všechno, cyklovýlety jsem sice nepořádal ale asi by to taky šlo
Abych přihodil spotřebu do statistiky:
Swift 2009 (M13A) - 7,5 l/100 odměřených, PC ukazuje o 0,2 míň, vesnice, kotůlky, okresky, městské zácpy, cestovních 110-120 km/h mimo město, když je volno více, nezřídka výlety k omezovači při předjíždění (vyjma traktorů)
Pro srovnání:
Audi A3 1997 1,9 TDI AHF (zoufalá doba si žádá zoufalé činy) 6,1 l/100 stejným stylem na stejných trasách
Jinak se Swiftem při stádní jízdě kolem 90 km/h a rozvážné akceleraci jde spotřeba prudce dolů pod 6 l, je to přecejen lehoučké auto. Naopak při konstantních 180 km/h (GPS) PC ukazovalo 12 l, což jestli je pravda mi přijde super. Jak se to se stylem mění u traktoru nevím, ten nemá palubní počítač.
Abych přihodil spotřebu do statistiky:
Swift 2009 (M13A) - 7,5 l/100 odměřených, PC ukazuje o 0,2 míň, vesnice, kotůlky, okresky, městské zácpy, cestovních 110-120 km/h mimo město, když je volno více, nezřídka výlety k omezovači při předjíždění (vyjma traktorů)
Pro srovnání:
Audi A3 1997 1,9 TDI AHF (zoufalá doba si žádá zoufalé činy) 6,1 l/100 stejným stylem na stejných trasách
Jinak se Swiftem při stádní jízdě kolem 90 km/h a rozvážné akceleraci jde spotřeba prudce dolů pod 6 l, je to přecejen lehoučké auto. Naopak při konstantních 180 km/h (GPS) PC ukazovalo 12 l, což jestli je pravda mi přijde super. Jak se to se stylem mění u traktoru nevím, ten nemá palubní počítač.
Naposledy upravil(a) Zajda dne stř 30 pro 18:02, celkem upraveno 1 x.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
brambor letos 47.5 kkm @ 12.8
leguán 15kkm @ 10 přesně
v obou případech skutečnost dle knihy jízd a CCS
leguán 15kkm @ 10 přesně
v obou případech skutečnost dle knihy jízd a CCS
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ještě poznatek - s Maxxmotion 100 Swift žere vždy o pár deci víc než s tím jejich běžným naturalem (OMV v BpH), aniž by pocitově jakkoliv líp jel. Předepsaný je 95 takže dynamika mě nepřekvapuje, vyšší spotřeba ano. 1,9 TDI s nechtěnou příměsí 4 litrů Maxxmotion 100 žere i jede pořád stejně:D
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
To ředíš jak v Ruské zimě
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Sáhl jsem po známé pistoli, no Čekal jsem že se to brzo stane když přejdu na temnou stranu
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Mně všechna auta (3er, Z4, leguána aji pindica) trvale jezdí na Maxx100/Vervu100 .... speciálně 3er a leguán (přímovstřiky) jedou mnohem lépe a za trochu míň než na stock BA95NA
u nepřímovstřiku N52 platí jen to "líp" a u pindice s jejíma 44kW jde o každou desetinu kobyly k dobru
u nepřímovstřiku N52 platí jen to "líp" a u pindice s jejíma 44kW jde o každou desetinu kobyly k dobru
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
GolfR dlouhodobě za 10,1... Trasa Pha - Jihlava a zpět na 150 tempomat - 9,2.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time