Za kolik jezdíte s benzínem?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
Tak já učelám ročně 70t. Takže na práci nafta, pro soukromé účely benzín... A mám to fifty-fifty
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to bola r36? na superbe mam pri 4000ot. cca 200kmh ak si dobre pamatamřidičBOB píše: Provozoval jsem 5let 3.6FSI a nyní jsem přešel na biTDI, které mi teda i osobně vyhovuje více, jelikož FSI točilo ve 160kmh 4000ot a biTDI točí půlku.
Tak tak oxire, jsem tu s tebou a stojim za tebou s timhle tvrzenim !
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
kubeek:
tak... při 80tce na 6tku cca 1950, takže 160 bylo cca 3900...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
oxire? ..já nic s určitostí netvrdím, jen to, že pro každého je ideální něco jiného a vím, že až bude více financí, na plyn jezdit rozhodně nebudu
zaujimave dikřidičBOB píše:kubeek:
pre porovnanie superb ...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Rko to mělo trošku na sportovnějc Sup V6 FSI jede jinak, řadí jinak a vůbec celé je to trochu jinak.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ja zjistil, ze uzivat si doukromyho auta nemam cas, tak jsem zvolil kompromis a jsem taky spokojenejřidičBOB píše:Tak já učelám ročně 70t. Takže na práci nafta, pro soukromé účely benzín... A mám to fifty-fifty
U me to srovnani benzin/diesel nevychazi tak propastne ... V m3 mam dlouhodobej prumer 12,9 v 430d jsem jezdil cca za 10... Ale index radosti z jizdy 100:1. Rocni najezd cca 60.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
+1 mam to stejne, akorat se pohybuju v nizsich cislech jak spotreby, tak najezdu. Podle me je vlastnictvi dalsiho auta tak drahe (rozdil kupni/prodejni ceny, pojistka, servis, gumy...) ze to v pohode obhaji i dvojnasobnou spotrebu pri 70tkm/rok, staci vzit papir, tuzku a pocitat.Bond007 píše:Ja zjistil, ze uzivat si doukromyho auta nemam cas, tak jsem zvolil kompromis a jsem taky spokojenejřidičBOB píše:Tak já učelám ročně 70t. Takže na práci nafta, pro soukromé účely benzín... A mám to fifty-fifty
U me to srovnani benzin/diesel nevychazi tak propastne ... V m3 mam dlouhodobej prumer 12,9 v 430d jsem jezdil cca za 10... Ale index radosti z jizdy 100:1. Rocni najezd cca 60.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: no, ty máš výhodu, že k práci moc nepotřebuješ kufr... Já tu a tam jo, takže pro mne je jakýkoliv sedan mimo...o to méně možností ve výběru
Příští auto bude zase třeba nějaký víceobjemový benzín...
Příští auto bude zase třeba nějaký víceobjemový benzín...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time