Nafta patří do kamen.
Re: Nafta patří do kamen.
Ale tak to vytáhnou se károu je třeba. Na VŠ mám kolegu, co jezdí do školy buď MHD nebo, tátovo A8, když mu ho půjčí. Přitom má svý auto, jedničkovou oktu 1.8T, ale tím se prej stydí
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Když jsme u toho, tak nedávno jsem na nějaké školní akci ve tři ráno zaslechl, od nějaké peroxidové princezny u stejného stolu: "...no a když něčí rodiče nemají moc peněz, tak koupí svýmu dítěti jenom Golfa, třeba jako Štěpánovi, no ale já bych v tom teda nejezdila".
Proč moji rodiče nedopustili, že by mi 3/4 mega za auto pro studující děcko připadalo jako málo peněz?
Proč moji rodiče nedopustili, že by mi 3/4 mega za auto pro studující děcko připadalo jako málo peněz?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Lituješ, že jsi se nenarodil s frndou mezi nohama? Někdy jsou to ale tvrdě vydřené bouráky
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak s variantou platby za koitus jsem nepočítal...
A u odměny za narození a dožití se 18 let to není ani tak o penězích, ale o přístupu. Znám kluka, jehož otec má dle justice cca 2mio před zdaněním ročně, malá firma, do 10 lidí. Podle mzdových nákladů si víc než šest pětek měsíčně nebere. Fotr na leasing X6, mladej, o rok mladší než já, O3RS na leasing, Vater zahlt. Joo, kdyby moji rodiče byli ochotni sypat třetinu svých ročních příjmů do děcek, to bych se měl
A u odměny za narození a dožití se 18 let to není ani tak o penězích, ale o přístupu. Znám kluka, jehož otec má dle justice cca 2mio před zdaněním ročně, malá firma, do 10 lidí. Podle mzdových nákladů si víc než šest pětek měsíčně nebere. Fotr na leasing X6, mladej, o rok mladší než já, O3RS na leasing, Vater zahlt. Joo, kdyby moji rodiče byli ochotni sypat třetinu svých ročních příjmů do děcek, to bych se měl
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Neboj...to třetina nebude Justice/papír snese všechno
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 01 bře 19:01, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nemyslím si, že v jejich oboru se dá dělat nějak dlouhodobě "bez papíru" a že co jsem s tím chlapem jednou mluvil, tak na nějaké sofistikovanější ojeby je asi až moc blbej...
Ale to už by bylo na jinou debatu jinde, můžeš mít pravdu, ne že ne
zajda: Hele na druhou stranu, na VŠE máš asi 14 000 lidí. Takže pár kreténů tam vždycky najdeš
Ale to už by bylo na jinou debatu jinde, můžeš mít pravdu, ne že ne
zajda: Hele na druhou stranu, na VŠE máš asi 14 000 lidí. Takže pár kreténů tam vždycky najdeš
-
- Pan Řidič
Ano. Stačí tu náhodně rozkliknout jakékoliv téma...
Pravdu díš.řidičBOB píše:Lituješ, že jsi se nenarodil s frndou mezi nohama? Někdy jsou to ale tvrdě vydřené bouráky
Zrovna včera jsem tu u nás viděl černý Lincoln Navigator. A kdopak ho řídil? Samozřejmě, mladá blondýnka