Tankuju disel a pouze SHEEL, OMV a Benzina ostatní benzínky přehlížím. Před rokem mi odešli vstřiky na common railu a to měli necelích 90tis a v servisu mi bylo řečeno špatná nafta. A byl dobrý kamarád neměl důvod nějak mě lanařit. Doporučil přidávat aditivum a tankovat kvalitní naftu. Abych ušetřil 1-2 kč na litru se mi fakt nevyplatí oprava stála 60tis. leju toto aditivum http://www.miocar.cz/cz/produkt/vif-sup ... 00-ml.html letní zimní dle období mám najeto už zase skoro 80tis a bez problémů.
Slawall píše:Na Shell bych se vysral, ten fuelsave je pěkná sračka.
No ale co mám dělat? kde jinde tankovat než u renomovaných značek. Znova se mi opravovat nechce. Snažím se tomu prostě předejít ono je dost nepříjemné, když denně auto potřebuju a nejednou nastaruješ na 3 válce a neodjedeš a pak se ti to vykucká celé. Nikam nejedeš ješte honíš známe s odtahovkou atd. Staré TDI to bylo jiná..
Slawall píše:Na Shell bych se vysral, ten fuelsave je pěkná sračka.
No ale co mám dělat? kde jinde tankovat než u renomovaných značek. Znova se mi opravovat nechce. Snažím se tomu prostě předejít ono je dost nepříjemné, když denně auto potřebuju a nejednou nastaruješ na 3 válce a neodjedeš a pak se ti to vykucká celé. Nikam nejedeš ješte honíš známe s odtahovkou atd. Staré TDI to bylo jiná..