Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
2 ridicBOB: koukam ze si postoval spotreby F30 335i, vzpomenes si kolik to cca basti pri klidny dalnicni jizde 130-150km/h?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já často jezdím tempomat 145 kmh a to jsem tam kolem 8. Ale je to xDrive.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To je slusny. Predpokladam ze otacky budou nekde u 2500 pri tech 145 na 8micku?řidičBOB píše:Já často jezdím tempomat 145 kmh a to jsem tam kolem 8. Ale je to xDrive.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
opět potvrzení starého známého faktu, jak nás v CZ oyebávají: až do reichu sem dojel na CZ maxx Motion 100+ VIF, v reichu sem do teho nalil obyč BA95NA od Aralu + VIF a..... jede to výrazně líp a asi o litr míň.... kuwa!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Lejes od aditivovaneho Maxx Motion dalsi aditiva? Neni to uz zbytecne? MM beru taky, ale proto abych uz nic dalsiho resit nemusel…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
jo, leju to tam víceméně ze zvyku.... dodržuju doporučenou koncetraci (1:1000) takže tím určitě nemůžu nic zkazit.... navíc už scu ten VIF dobrat (to by člověk neřek, jak dlouho vydrží 5l kanistr...), abych mohl přejít na Millers Petrol Aditivum (už ho mám nachystané pod stolem)
Po výměně oleje (Mobil 1 Rally formula 5W-50) za Millers Oil CFS NT 5W-40 pokles dlouhodobé průměrné ze 14,7 na 13,3. Neručím úplně za totožný styl jízdy, je možné, že jsem trochu zvolnil (daily car), přesto si myslím, že z nezanedbatelné části na tom má MO olej podíl...
já teda po přechodu na millers nevidím rozdílu.... ať dělám, co dělám pod 12 celkovýho průměru se nedostanu....
Bodejt by nemel, kdyz tam ted mas "lehkobeznejsi" mazivo.Spectral píše:Po výměně oleje (Mobil 1 Rally formula 5W-50) za Millers Oil CFS NT 5W-40 pokles dlouhodobé průměrné ze 14,7 na 13,3. Neručím úplně za totožný styl jízdy, je možné, že jsem trochu zvolnil (daily car), přesto si myslím, že z nezanedbatelné části na tom má MO olej podíl...
- Mobil 1 dynamicka viskozita 4,4
- Millers Oil 3,9
Az tam das 5W-30, ktere maji v te lepsi variante 3,5 pujde dolu nejspis zas. Nic pod 3,5 bych do motoru nikdy nenalil.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/