A tom mas odvahu natankovat tak lacny benzin? Na slovensku bola afera ze nomame pumpy predavali prelezany benzin s armadnych zdrojovpavproch píše:včera : Borová na Vysočině, malá noname benzinka (jel sem okolo, měli otevříno): BA95NA 31.90, NM myslím 30.40... je to vůbec v dnešní době možný? (když v našem noname jé-zed-dé maj natural za 34.40 a to sou širokodaleko nejlevnější...)
Kde nejčastěji tankujete a proč?
Re: Kde nejčastěji tankujete a proč?
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
nemám, šak píšu: jel sem okolo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem koukal, že u několika benzínek je nafta dražší než benál...dokonce i u Shellky... Sice jen o desítky haléřů, ale...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
jj a pak na takovej přístup doplácejí Tvoji kamarádiDeli píše:Jsme dva, mam to stejně... Teda až na to študování, to řešim ve spolupráci s navigací při dojezdu 30km a míň
No dalo by se říct že jo...jedu, dostanu hlad, tak si buď skočím do nějaké samošky poblíž nebo do restaurace? V tom je nějaký problém?merlin píše:takto riesis aj stavovanie, ked dostanes hladSlawall píše:Lukoil, Shell, OMV, Globus...no prostě tam, kde mi dochází nafta a je to nejblíž.
2.016V 99kW
Protože jsem jel Fordem Kdybych jel bejval Octou, tak jsem byl v pohodě...Jacík píše:jj a pak na takovej přístup doplácejí Tvoji kamarádiDeli píše:Jsme dva, mam to stejně... Teda až na to študování, to řešim ve spolupráci s navigací při dojezdu 30km a míň
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
no tak nemáš zvedat telefon a natož jezdit na slovensko a platit pokutyJacík píše:jj a pak na takovej přístup doplácejí Tvoji kamarádiDeli píše:Jsme dva, mam to stejně... Teda až na to študování, to řešim ve spolupráci s navigací při dojezdu 30km a míň
To víš... zrovna tenkrát boží mlýny mlely kua rychle
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
k témě: poslední dvě nádrže byly Shell V-power racing - první sem vzal na u "Čendy" na D47 u holomóca, druhou v Ostravě na Místecké .... na to holomóckó to jelo jak z praku (a žralo normálně čli 11) , tu kratku ostravsku to jelo "hrbolatě" ale zežralo o cca litr na sto míň při zhruba stejném jízdním stylu .... tak nevím, jak to vlastně je....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
do holomoca jeste nedorazil fuellsave