Do pandy Vervu 100? Tam je snad starý dobrý fire, ne?
Benzina paliva
Re: Benzina paliva
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jo, ale.... jak je to slabounký motůrek (44kW), tak se hodí každá desetina koně, kterou ten lepší benzín přidá. Nehledě nato, že to s ním jede "hladčeji".
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Němci od 1.6. snižují spotřební daň o 35 centů = 8,20 Kč. Jsem zvědavý, jaké bude finální porovnání s českými cenami.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
tvl nakonec ještě budeme jezdit tankovací turistiku do říše
Ministerstvo financi píše: Společnost ČEPRO přitom plošně snížila cenu pohonných hmot hned od 1. června jak ve velkoobchodní síti, tak na všech čerpacích stanicích EuroOil. „Na totemech našich čerpacích stanic řidiči ode dneška uvidí nižší cenu nafty a benzínu téměř o dvě koruny, neboť v důsledku snížení spotřební daně poklesne i odvod DPH. K plošnému snížení ceny na všech čerpacích stanicích EuroOil přistupujeme z důvodu maximální transparentnosti vůči veřejnosti bez ohledu na zbývající zásoby u jednotlivých pump a různý objem jejich prodejů,“ říká generální ředitel společnosti ČEPRO Jan Duspěva.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
ONO mě teda pěkně trápí:
http://m.tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik
47,90 no ty vole
Zrovna jsem někde viděl nějakej svůj post na jiným webu, kdy sem loni v létě psal, že VERVU za s daní 36 může tankovat na daily jen úchyl. Dneska nafta velkoobchodně za 34,50 bez daně, držím hubu, šoupu nohama
http://m.tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik
47,90 no ty vole
Zrovna jsem někde viděl nějakej svůj post na jiným webu, kdy sem loni v létě psal, že VERVU za s daní 36 může tankovat na daily jen úchyl. Dneska nafta velkoobchodně za 34,50 bez daně, držím hubu, šoupu nohama
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Ad. sleva od 1.6. :Když jsem na EuroOil tankoval po skončení zdražování, kdy se to už stabilizovalo (cca druhá polovina dubna), tak to bylo 45,50. Poslední dva týdny rostly ceny a teď se chvástají, že ji snížili o 2 Kč. Tedy na 45,60 Kč. Normálně si z lidí dělají dobrý den...
Když si to lidi nechají líbit? Manažeři ČEZ jen odměny v desítkách melounů a lidi si mají utahovat opasky. A benzin už je u nás za stejně jako Říši. Akorát že oni berou 3x tolik. https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek ... seznam.czx x
Co v říši. V takové USfuckingA se bouří, že mají průměrnou cenu benzínu 4,67$/galon = 28,64 Kč/litr. Aktuálně je tam nejvyšší cena 6,06$ v kalifornii = 37,16 Kč/litr. O jejich platech radši nemluvit.
Na druhou stranu chápu, že naše státní kasa si to nemůže dovolit. V Německu, pokud si dobře pamatuji, měli loni velmi dobré výsledky, takže mají nějaké peníze navíc. My máme navíc leda tak schodek v rozpočtu.
Na druhou stranu chápu, že naše státní kasa si to nemůže dovolit. V Německu, pokud si dobře pamatuji, měli loni velmi dobré výsledky, takže mají nějaké peníze navíc. My máme navíc leda tak schodek v rozpočtu.
Naposledy upravil(a) Arkis dne čtv 02 čer 09:25, celkem upraveno 1 x.