Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
Tak mi ta sviňa palubák proměřuje o cca 7 deci Takže svitavy - boleslav a zpátky za 8,5.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
mně palubák až tak moc nekecá: celkovou dlouhodobou ukazuje 10.7 (za ten rok a 48kkm sem ešče nenuloval - ani vlastně nevím jak a jen zbabělci čtou návody), dle knihy jízd mám na těch 48kkm celkový průměr přesně 11....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Co som vravel? Odporucam skontrolovat palivovy filter, mne ho to pomohlo zrealnitmetaljohn píše:Tak mi ta sviňa palubák proměřuje o cca 7 deci Takže svitavy - boleslav a zpátky za 8,5.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Příští tejden bude novej, tak uvidíme
Po nějakejch 250 km čistě jen po okreskách, který jsem nejezdil pomalu, ale pro potěšení (ale pořád to není kudla styl), mi to páplo 10,5l.
Po nějakejch 250 km čistě jen po okreskách, který jsem nejezdil pomalu, ale pro potěšení (ale pořád to není kudla styl), mi to páplo 10,5l.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
můj třílitr si při ježdění po okreskách (vybírám si ty s velmi malým provozem) pro radost (čti s - téměř - plným využitím 200kW/320Nm) vezme 13 až 15.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
VW Up! 1.0 75 HP Z Prahy do Rožnova pod Radhoštěm (350 km) po D1, čtyři lidé na palubě + bagáž, rychlostní průměr 118 km/h, spotřeba 6,3 l/100 km... co víc chtít?
EDIT: Stejný vůz, stejné obsazení, stejná cesta akorát naopak = 6,4 na sto při průměru 125 km/h
EDIT: Stejný vůz, stejné obsazení, stejná cesta akorát naopak = 6,4 na sto při průměru 125 km/h
Ain´t nobody got time for that
odjeto 608 km na 46,1l benzínu, tj. spotřeba 7,6l/100km. Motor Zetec 1.6 16V 66kw. Praha 10%, dálnice (do 160km/h) 50%, okresky 40% (do 120km/h).
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
neni to nejak moc?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ani ne...je to hrozně slabý motor na to auto...tragický 5MT, takže spíš mi to přijde ještě málo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time