Test benzínů - Svět motorů
Re: Test benzínů - Svět motorů
aji dyžs mi ji pučil?
tak to fakt naliju aji do pindice...
tak to fakt naliju aji do pindice...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
a proč ten minulý čas? šla do světa?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jestli aj tehdy nepamatuju.. je to možné, řekl bych že 3 ze 4 nádrží byly z Vig.
Nešla, ani nikdy nepůjde, jen si myslím, že se tam naposled tankovalo tak v září
Nešla, ani nikdy nepůjde, jen si myslím, že se tam naposled tankovalo tak v září
Pravda vyděsí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé, že se v seznamu objevují i známé značky jako OMV, Agip nebo Benzina...
Tohle je ale velké peklo člověka, který se podepisuje jako "hmr"
Tohle je ale velké peklo člověka, který se podepisuje jako "hmr"
http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/ekonomi ... e-tam.htmlTa provozuje čerpací stanice LPG refueling Autoplyn v Razově, LPG refueling v Rajhradě, Holasici a Fryštáku. Ta totiž za nadlimitní množství sýry v prodávaném LPG dostala pokutu 1,7 milionu korun. Hned dvě pokuty přes milion korun dostala čerpací stanice Q group z Břestu (1,1 milionu v lednu a 1,3 milionu v červenci).
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ten sýr by mě v palivu taky vadil. OMV měla jednou průšvih s Maxxmotion Diesel, navezli ho při zavádění na trh do nějakého prázdného starého tanku a v Maxxovi se rozpustily nějaké usazeniny. Takže jedna z největších pokut. Ten Agip/Benzina byly nějaké drobnosti dle pokuty, tlak par atd.
Ahoj, máte někdo zkušenosti, resp. víte co je zač benzín MOL EVO 100+? Je to opravdu 100 bez přidaných ekosraček nebo jenom nějaká marketingová zhovadilost? Díky
Biosložka bude v běžně prodávaném automobilovém benzínu vždy přítomna. U opravdu prémiových paliv např. Verva 100 je použita biosložka druhé generace.
Podle názvu MOL EVO bych tipoval, že to bude nějaká marketingová evoluce Slovnaft EVO99.
Podle názvu MOL EVO bych tipoval, že to bude nějaká marketingová evoluce Slovnaft EVO99.
jak v soucasnosti vnimate EuroOil? minul jsou "mou" obvyklou benzinku a musel zastavit u EO. takova ta mala pumpa, co byva na vyjezdech z mest. vzdy jsem je vnimal jako nepouzitelne pumpy, ale tady meli i N98 a pri placeni mi pani oznamila, ze mam od banky na karte nejakou slevu. ma nekdo prehled, jak je na tom tento benzin s kvalitou?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou